IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen taas menossa tänä viikonloppuna poikaystävän luokse. En ole pitkään aikaan ollut sen luona niin nyt on kivaa mennä. Ollaan jo suunniteltu mitä tehdään: Valvotaan, juodaan, katsellaan netflixiä, saunotaan, tehdään pizzaa..kaikkea rentoa ja mukavaa ja se on parasta että ei ole mikään kiire voi sitten nukkua viikonloppuna aamulla pitkään.
Pakko sanoa että mulla on ollut kova ikävä poikaystävää. Ollaan soiteltu joka ikinen päivä monta kertaa päivän aikana. Se onneksi vähän on lievittänyt ikävää onneksi. Lähden vasta illalla poikaystävällä on töitä tänään niin tulee sitten sen jälkeen hakemaan. En ole vielä alkanut pakkailemaan kamoja. Onneksi on aamu aikaa pakata kaikki. Otan mukaan myös mun kannettavan ja tabletin. Ne molemmat on mulla aina mukana kun lähden poikaystävän luokse. Olo on ollut edelleen hyvä. Ei ole onneksi ahdistanut paitsi vähän kireä olo on ollut. Eilenä kun mulla oli pää kipeä niin päätin lähteä lenkille tuulettamaan sitä ja se helpotti.
Tänään ajattelin mennä käymään tokmannilla. Pitäisi ostaa lisää shampoota ja hoitoainetta alkaa kohta loppumaan. Kätevää kun asuu todella lähellä tokmannia sieltä saa vaikka mitä. Rahaa on tullut tänään niin saan maksettua loput tämän kuun laskut. Alan tässä kohta maksamaan niitä onneksi rahaa jää vielä laskujen jälkeen niin selviää.
Nyt alan tosiaan säästämään. Laivareissuun ja uuteen sähköpotkulautaan.
Ensi vuonna pääsee laivalle ja kesällä on ehkä uusi sähköpotkulauta.
Aijon säästää koko ensi kevään laskin että saan aika kivoja summia säästöön enkä aijo yhtään tuhlata mihinkään turhaan. Mulla on tällä hetkellä paljon vaatteita, laukkuja, kenkiä..enköhän mä pärjää niillä ensi kevään. Ajattelin kun kesä tulee taas niin sitten shoppailen uusia kesävaatteita. Aijon ostaa muutaman uuden mekon, toppeja, t-paitoja..
Nyt otan aamulääkkeet ja alan maksamaan laskuja pois. Alan myös kohta kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee perjantai fiilis päälle. Tulee mukava viikonloppu ja mä aijon vaan olla ja nauttia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.