IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huomenna on perjantai :)Torstai 27.08.2015 08:09

se on torstai. huomenna on taas viikonloppu. ihanaa. näen poikaystävää. olen menossa sen luokse taas.
dotan innolla. tänään on ohjelmassa siivoamista ja toiminta tunti iltapäivällä. saa nähdä mitä tehdään. eilenä mulla oli vähän huono päivä. mulla oli melkein koko päivä tosi herostunut olo ja se jähmettymis kohtaus oli taas aika lähellä. katsottiin paja tunnilla pari tuntia urheilua. mulle meinasi silloin tulla se huono olo mutta se meni onneksi ohitse. eilenä juttelin ohjaajan kanssa tästä mun olosta.
olen myös alkanut nähdä painajaisia. viime yönä en onneksi nähnyt mitään. olen nähnyt viime viikolla ja tällä viikolla kerran. ne unet on semmoisia ihmis suhde unia. ikäviä semmoisia. välillä tuntuu että ne unet on totta. etenkin kun sairastaa skitsofreniaa niin ne unet tuntuu niin todellisilta. mutta onneksi ne on vaan unia.
en tiedä onko mulla nyt stressiä tai jotain. mutta. katsoo millainen päivä tästä sitten tulee. toivottavasti parempi. en mennyt eilenä lenkille koska satoi vettä. mutta tänään ei pitäisi sataa niin menen illalla taas lenkille. liikunta auttaa myös tuohon ahdistukseen.
tulee aina parempi olo lenkin jälkeen. ihan hyvä että menen poikaystävän luokse niin saan muuta ajateltavaa. en todellakaan aijo juoda mitään alkoholia viikonloppuna. mun olo vaan pahenisi.
juon vaan limua ja kivennäisvettä. ja syön suklaata. suklaa auttaa aina jos on huono olo. huomenna mulla on se hammaslääkäri yhdeltä. vähän jännittää. mutta ei paljoa. aijon ottaa silti rauhottavan ennen kun menen sinne. ei ole sitten niin paha toi jännitys. saa nähdä onko mulle tullut reikiä. toivottavasti ei mutta jos niitä on niin niitä sitten on. paikkaa ne niin hampaat on taas hetken kunnossa. onneksi en pelkää hammaslääkäriä.
aina pieni jännitys on kun menee sinne. ai niin kun juteltiin ohjaajan kanssa niin se sanoi mulle että mun pitää jutella psykologille näistä mun painajaisista. ja sitten se sanoi että joku ohjaaja voi lähteä mukaan sinne keskusteluun. saa nähdä koska menen sitten juttelemaan. varmaan tässä lähi aikoina. eikä mua edes haittaa mennä juttelemaan näistä mun ongelmista. siitä tulee vaan parempi olo kun saa juteltua. ehkä mulla on nyt joku kausi kun näne näitä painajaisia. voi olla että ne jossain vaiheessa voi loppua.
toivottavasti. rauhottavia en ole joutunut vielä onneksi syömään näiden unien takia. mutta jos olo vaikka pahenee niin sitten pitää syödä taas rauhottavia. onneksi on olemassa noi rauhottavat. auttaa heti kun ottaa yhden pillerin. ja onneksi se on vahva lääke niin ahdistus katoaa. eikä enää ajattele ikäviä asioita. ja saa nukuttua hyvin. eilenä nukahdin heti kun menin sänkyyn. olin eilenä parhaan kaverin luona taas. kerroin sillekkin tästä mun olosta ja painajaisista.
kerron aina parhaalle kaverille kaiken. ja mun toiselle kaverille. ne on niin ihania kun ne kuuntelee. ja mä kuuntelen aina niiden huolia.
tosi ystävyyttä. ollaan kaikki kolme tosi läheisiä. onneksi mulla on noi kaverit. alan kohta siivoamaan. on siivous päivä. ensin kirjoitan tämän blogin. mutta uskon että tänään on paljon parempi päivä mitä eilenä. en nyt mieti mitään ikäviä asoita. aijon nyt nauttia tästä päivästä. ja huomenna on vielä parempi päivä kun näen poikaystävää. on ollut kauhea ikävä sitä. kerroin myös poikaystävälle näistä mun painajaisista ja olosta. se sanoi mulle että mun pitää levätä. sen aijon tejdä viikonloppuna. aijon nukkua tosi pitkään. ja valvoa johonkin asti. tulee varmasti mukava viikonloppu.
mun raha tilanne on tällä hetkellä hyvä. tilillä on aika kivasti vielä rahaa ja lisää tulee ensi viikolla. kohta pitää alkaa taas maksamaan laskuja. mutta silti jää onneksi vähän shoppailu rahaa kun on maksanut laskut. teen tosiaan ensi kuussa sen reissun lahteen.
shoppailu päivä. odotan innolla. ajattelin mennä joku päivä tiistaina koska silloin mulla on vaan se yksi ryhmä iltapäivällä.
kerkeän hyvin sinne sitten. teen silleen että lähden heti aamupalan jälkeen sinne lahteen ja syön vaikka sitten siellä lounaan.
voisi vaikka mennä heseen syömään. en ole pitkään aikaan käynyt hesessä syömässä. sitten käyn jossain juomassa myös teetä.
on sitten energiaa shoppailuun. pitää vaan kysyä ojaajilta että voinko sitten mennä joku tiistai lahteen. pääsen varmasti. mun pitää vaan nostaa pankki automaatilta noi bussi rahat.
menen bussilla sinne lahteen. en ole vieläkään jaksanut värittää.
en ole nyt värittänyt yli viikkoon. mutta kyllä mä sitten varmaan innostun kun olen ostanut uudet tussit ja uuden värityskirjan.
sitten varmasti väritän taas hulluna. odotan innolla sitä kun se väritys innostus sitten tulee. se on ihanaa aina värittää tunti kausia. ja aika menee nopeammin kun keskittyy värittämiseen.
se on kyllä hyvä harrastus. kun olin pieni niin väritin silloinkin jatkuvasti. hyvä keksintö noi aikuisten värityskirjat. ja että aikuisetkin voi värittää. poikaystävä ei ymmärrä tätä mun väritys intoa. se sanoi mulle että olen joku viisi vuotias joka värittää.
heittää aina vitsiä siitä. mulle on ihan sama mitä ihmiset ajattelee. mä tykkään värittää. piste. ihan hyvä harrastus. ja mun molemmat kaverit värittää myös noita aikuisten värityskirjoja. nekin on ihan innoissaan siitä. sitten on aina kiva välillä katsoa millaisia kuvia ne on värittänyt. me kaikki väritetään kuvat eri lailla. kaikilla on eri väriset kuvat. noita on tosi paljon erilaisia aikuisten värityskirjoja. ei ainakaan heti lopu kesken ja uusia keksitään aina vaan lisää.
se on vaan hyvä että sitten on paljon väritettävää.
ja kun on värittänyt yhden värityskirjan niin aina voi ostaa uuden.
värikyniä pitää aina ostaa sitten välillä jos ne loppuu. onneksi noi värikynät ei ole kamalan kalliita. tykkään enemmän tusseilla värittää kun noilla värikynillä. tulee siistimpää jälkeä.
aamupala on taas kohta. ja kohta alan imuroimaan. ja vien noi roskat. kun menen aamupalalle. pitää tiskata, pyyhkiä pölyt.
vessa pitää siivota. saa nähdä kuka ohjaajista tulee sitten katsomaan noi siivoukset. ohjaajat käy aina katsomassa ollaanko miten siivottu. ja huomauttaa jos jokin kohta ei ole hyvin siivottu.
se on välillä ärsyttävää. mutta se on kyllä kiva kun on taas puhdas kämppä hetken aikaa. ja se on ihan hyvä että siivoaa kerran viikossa. se riittää onneksi. laitan taas musaa soimaan niin on kivempi siivota. vaikka lady gagaa voisi pistää soimaan.
en ole nyt sitä taas kuunnellut vähään aikaan. hyvä artisti. tykkään.
onneksi tänään ei sada vettä niin pääsee illalla lenkille.
heitän sen puolen tunnin lenkin. ja menen suihkuun ja sitten kaverin luokse katsomaan lemmen viemää ja juomaan teetä.
illalla taas skypetystä poikaystävän kanssa ja parhaan kaverin luokse illalla. ihan mukava päivä tänään. ja innolla odotan huomista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.