IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

kavereiden synttäri juhlat marraskuussa :)Keskiviikko 26.08.2015 08:07

keskiviikko. viikon puoliväli. viikonloppu lähestyy. odotan innolla.
eilenä oli ihan mukava päivä. katselin muutaman tunnin animea. innostuin taas katsomaan. katselin "Re-kan!" animea, "Non Non byori" animea yhden jakson. ja uusimman "Yuru Yuri" jakson.
katselin koneella ja tabletilla animea. luin vähän mangaakin tabletilla. luin yhden lyhyt manga sarjan. eilenä mä järjestelin vähän noita mun manga kirjoja ja siivoilin vähän tätä kämppää. tänään taas hiukan siivoan niin huomiselle ei tule kauheasti siivottavaa.
eilenä oli liikunta tunti. mentiin lenkille kaveriden kanssa. käveltiin se puoli tuntia. kaveri oli taas mun luona katsomassa lemmen viemää.
skypetin poikaystävän kanssa ja menin taas parhaan kaverin luokse illalla. tänään on taas paja tunti päivällä. saa nähdä mitä tehdään. ajattelin sen jälkeen käydä kaupassa. pitää ostaa muutama juttu. ja menen taas lenkille illalla ellei sada vettä. mutta jos sataa vettä niin voisi mennä vaikka kuntosalille tunniksi. pitää katsoa. tuonne kuntosalille on vaan muutaman minuutin kävely matka. toi urheilu talo on ihan tässä vieressä. ei ole onneksi pitkä matka.
olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. tästä on tulossa taas hyvä päivä.
on jonkin verran ohjelmaa ja tääkin päivä menee taas äkkiä.
ruoka on maistunut edelleen. syön tänäänkin hyvin niin jaksan.
katselin myös eilenä taas moderni perhe sarjaa tabletilla.
olen nyt viidennessä kaudessa. ehkä katson sitä taas tänään.
onneksi noi naisten vaivat on ohitse. olo alkaa olla normaali. mielikuvitus ei enää onneksi laukkaa. pystyn taas ajattelemaan normaalisti. nyt tuo skitsofrenia sairaus ei taas häiritse.
mutta kyllä se mielikuvitus laukkaa sitten taas jossain vaiheessa.
mutta nyt ei onneksi. lääkkeitä mulla on taas tarpeeksi. ei tarvi hakea mitään. on leponexia ja masennus lääkkeitä. ja kohta on taas verikokeet. ensi kuun alussa. mulla on hammaslääkäri tämä viikon perjantaina. kello yksi. en haluaisi mennä sinne mutta täytyy. no ainakin saan hampaat taas kuntoon jos mulla on reikiä. en pelkää onneksi hammaslääkäriä. mutta aijon ottaa rauhottavan tabletin ennen kun menen sinne. ei sitten jännitä kauheasti.
sitten sielläkin on käyty. mun pitäisi edelleen hankkia se uusi sateen varjo. aijon käydä ostamassa sen vaikka ensi viikolla tokmannilta kun tulee taas rahaa. syksyllä alkaa noi sateet niin on hyvä olla toi sateen varjo. aamupala on taas tunnin päästä ja pitää ottaa aamulääkkeet. eilenä luulin että olin ottanut vahingossa aamulla iltalääkkeet mutta olinkin onneksi ottanut sen masennusläkkeen.
aina välillä kun otan lääkkeet niin en ajattele sillä hetkellä mitään niin von vahingossa ottaa noi väärät lääkkeet. pari kertaa on käynyt niin. käyn kohta pankin sivuilla katsomassa mun raha tilanteen. onneksi ensi viikolla tulee taas lisää rahaa. olen alkanut suunnittelemaan uuden nahkatakin ostoa. budjetti minkä verran rahaa saa mennä siihen on noin sata euroa tai vähän yli.
aijon katsella sitä sitten jo ensi kuussa kun menen sitten lahteen. ajattelin että ostan sen varmaan sitten vasta lokakuussa. ensi kuussa rahaa saa mennä noihin syys vaatteisiin.
kerekän hyvin sen takin ostamaan vielä tämän vuoden puolella. se on varmaan sitten taas mustan värinen takki.
se on paras väri. ja nahkatakki sopii hyvin monien housujen ja hameiden kanssa. aijon ottaa varmaan tänään käyttöön tuon yhden nahkatakin mikä mulla on. ulkona alkaa olla kohta viileää.
nahkatakki lämmittää jonkin verran. jos laittaa vaikka jonkun paksun paidan sen takin alle. tänään aijon laittaa taas farkut jalkaan. en ole aikoihin pitänyt mitään farkkuja kun on ollut näin kuuma. mutta tänään laitan taas.
alan kohta siivoamaan vähän vessaa ja keittiötä. aijon myös imuroida tänään. huomenna vasta moppaan. on kämppä sitten taas siisti. eilenä sain vähän siivottua tätä keittiön pöytää. nyt on enemmän tilaa. pitää myös tiskata tänään. mukeja on taas kertynyt. niitä aina kertyy joka päivä kun kaveri on kylässä ja juodaan teetä. aijon taas tänään myöhemmin aamulla juoda teetä.
ai niin pitää katsoa täytyykö ostaa teetä taas tänään lisää.
lemmen viemää pitää taas katsoa tänään. menen tänään kaverin luokse katsomaan. se jäi aika jännään kohtaan.
ei enää kauaa niin salkkarit alkaa. odotan innolla. siinä tapahtui viimeksi niin paljon ja jäi jännään kohtaan. ihanaa kun alkaa ensi viikolla. katsotaan se sitten joka päivä parhaan kaverin kanssa.
mun paras kaveri fanittaa salkkareita. se on aina kivempi katsoa se kaverin kanssa kun taas yksin. nyt ollaan katsottu emmerdale sarjaa. eilenä näkyi siinä se ihana possu. kevin niminen.
ei vitsit me naurettiin sille possulle kaverin kanssa.
pitää tänään taas katsoa näkyykö siinä taas se possu.
mulla on taas vaate kriisi. tiedän että laitan farkut, mutta en tiedä minkä paidan pistän päälle. pitää siis kaivaa vaate kaappia.
korvikset laitan taas ja vähän meikkiä.
oon sitten taas nättinä tänään. pitää tosiaan tänään katsoa jos vaikka menisi lenkkeilyn sijaan salille. katsoo mikä fiilis on illalla.
jos menen salile niin pitää kaapista etsiä noi sali vaatteet. joku hiki toppi, verkkarit ja sisä kengät. aloitan ensin pienillä painoilla.
täytyy sitten venytellä sen tunnin jälkeen. saa nähdä onko siellä sitten kuinka paljon porukkaa.
huomenna on sitten taas toiminta tunti. ei muuta oikeastaan. aika rento päivä. kohta on sitten perjantai ja viikonloppu.
olen menossa varmaan sitten poikaystävän luokse.
en ole nyt ollut pitkään aikaan sen luona. ihan kiva taas mennä sinne. päästään viettämään aikaa toistemme kanssa.
päätin etten aijo juoda viikonloppuna. mun ei edes tee mieli.
juon vaan limua ja kivennäisvettä. ja syön suklaata.
säästän taas rahaa kun se ei mene nyt mihinkään siideriin tai lonkeroon. katsoo kauan pystyn nyt olemaan juomatta.
en ole nyt juonut muutamaan viikkoon.
mutta ajattelin ainakin silloin juoda kun vietetään parin kaverin synttäreitä. mun kaveri suunnittelee juhlia. mitkä on tämän vuoden puolella. täytyy kyllä mennä. kiva sitten viettää iltaa kaveriden kanssa ja me jäädään sen kaverin luokse yöksi.
juodaan ja valvotaan. koitan olla juomatta liikaa. ettei tule huono olo. tiedän onneksi rajani minkä verran pystyn juomaan.
osaan lopettaa aijoissa. mutta varmasti tulee hauskat juhlat.
odotan innolla. pitää kysyä poikaystävältä haluaisiko sekin tulla sinne juhliin. sitten olisi auto kyyti sinne. bussilla tullaa sitten kaveriden kanssa takaisin seuraavana päivänä. eli pitää hankkia bussi rahat. täytyy nostaa automaatilta ne. ja sitten noi juoma rahat.
ajattelin juoda juhlissa päärynä siideriä ja mansikka lime siideriä.
pitää keksiä mitä pistän päälle sinne juhliin. onhan tässä aikaa miettiä ja voisi vaikka ostaa jotkut kivat vaatteet sinne juhliin.
täytyy vielä suunnitella. laitan myös kivat korvikset ja meikkaan vähän. on sitten nättinä niissä juhlissa. ne juhlat on vasta marraskuussa. eli sinne on vielä aikaa. ainakin on jotain mitä odottaa. pitää keksiä vaan kaverille noi lahjat. no tässä on koko syksy aikaa miettiä. osta ne lahjat viimeistään marraskuussa tai lokakuun lopussa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.