IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihanaa nukkua pitkään.Lauantai 29.08.2015 11:53

ihanaa kun voi nukkua pitkään. heräsin hetki sitten. nyt ajattelin kirjoittaa tämän blogin. kohta voisi syödä jotain. ostin kana kolmio voileivän kaupasta. sen voisi syödä. kun käytiin poikaystävän kanssa niin tuli ostettua ruokaa, suklaata, kivennäisvettä ja limua. en ostanut mitään alkoholia. sitten ostin myös pizzaa mitä syön illalla. nam.
eilenä tuli syötyä aika paljon suklaata illalla. oli ihanaa taas syödä suklaata. ostin fazerin hasselpähkinä suklaata. se on mun lempi suklaa.
saa nähdä mihin asti valvon tänään. eilenä valvoin melkein kymmeneen asti. selvisin eilenä hammaslääkäristä. ne laittoi pari paikkaa ja sanoivat että ensi vuoden puolella sitten taas hammaslääkäriin. ihanaa nyt ei tarvi mennä sitten hetkeen sinne.
otin rauhottavan ennen kun menin sinne. hyvä että otin sen niin ei jännittänyt paljoa. ja se hammaslääkäri oli onneksi aika mukava.
se operointi kesti 45 minuuttia. mutta se aika meni mun mielestä äkkiä. eikä mua pelottanut yhtään. ostin poikaystävälle vähän lonkeroa.
itselle ostin juomaksi jaffa limua pikku pullon. juon sen tuossa illalla. se on mun lempi limu. tällä hetkellä. tänään ajattelin katsoa varmaan animea ja tabletilla noita muita sarjoja. nyt kun koko päivä aikaa tässä.
olo on muutenkin hyvä tällä hetkellä. en ole nyt nähnyt mitään painajaisia. mikä on vaan hyvä. ja mulla on rauhottavia mukana jos tulee huono olo. mutta uskon ettei mulle tule mitään huonoa oloa.
kyllä tää viikonloppu menee ihan hyvin.
aijon ottaa rennosti. saa nähdä millainen on ensi viikko. toivottavasti hyvä. nää viikonloput menee tosi äkkiä. ja viikot on mennyt myös tosi nopeasti. kohta on sitten joulu. ja talvi.
mutta onneksi mulla on paljon tekemistä syksyllä. on harrastukset, ryhmät ja kaverit. ei tule tylsää syksyä.
kokki ryhmä alkaa taas syksyllä. tehdään hyvää ruokaa. se ryhmä on aina parin viikon välein. saa nähdä mitä kaikkea tehdään sitten paja tunneilla. toivottavasti jotain mukavaa.
alan kohta katsomaan animea kun olen kirjoittanut tämän. nyt tekee mieli taas katsoa. pidän pienen katsomis maratoonin. varmaan katson tuota working animea. olen kohta saanut ekan kauden katsottua. kohta alan katsomaan toista kautta ja sen jälkeen kolmatta. on katsottavaa. sitten pitäisi myös taas katsoa noi uudet anime jaksot mitä on tullut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.