IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Roope lähti bb talosta :(Maanantai 12.10.2020 07:25

Viikonloppu meni mukavasti. Eilen kävin pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. Oli kiva ilma ulkona eikä satanut vettä. Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu. Toivottavasti hyviä asioita. En halua mitään huonoja uutisia. Olo tuntuu tosi hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Mä heräsin jo puoli seitsemän. Mä menin jo eilenä kahdeksalta nukkumaan.
Varmaan mua väsytti jo sen takia kun on tämä antibioottikuuri. Mikä loppuu sitten huomenna. Syön vielä tämän ja huomisen päivän antibiootteja. Roope lähti eilen bb talosta. Harmi! Olisin niin halunnut että olisi jäänyt taloon vielä. Yksi mun lemppari bb asukas. No onneksi Joel ja Kati ovat vielä talossa. Sekä Marko. Ne on nyt mun suosikit.
Salkkarit pitää katsoa tänään. Kalle sammui sinne saunaan niin on nähtävä miten se selviää sieltä. Varmaan joku löytää sen sieltä.
Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti aamulla, ruoanlaitto, illalla menen taas salille. Kiva taas mennä treenaamaan. Viikonlopun jälkeen.
Olen vaan levännyt viikonloppuna. Mikä teki ihan hyvää. Nyt jaksaa taas. Mulla on verikokeet tällä viikolla. Torstaina. Pakko mennä että saa sitten taas haettua leponex lääkettä. Mulla onneksi riittää kaikkia lääkkeitä vielä tälle viikolle. Seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke. Nyt mä mietin että koska viimeksi mä olen syönyt rauhottavia? Siitä on jo monta viikkoa. Selviän aika hyvin ilman niitä.
Mikä on vaan hyvä.

Harmi kun putous loppui.Sunnuntai 11.10.2020 07:56

Oli mukava ilta eilen parhaan kaverin luona. Katsottiin vika putous jakso. Oli aika hauska. Harmi kun se ohjelma loppui. Olisi saanut jatkua vielä. Ehkä siitä tulee taas uusi kausi jossain vaiheessa. Jos tulee niin innolla odotan. Tänään on taas ohjelmassa aamulenkki ja ajattelin päivällä mennä toisen kerran lenkille. Olin eilenäkin iltapäivällä lenkillä.
Todella kiva ilma oli. Aurinko paistoi ja lämmitti. Huomenna alkaa uusi viikko taas. Saa nähdä millainen viikko on sitten tulossa. Toivon että hyvin menee. Päivä kerrallaan vaan. Toivon että ei pahasti taas ahdistaisi tai että harhat iskee. Mutta noista olen aina selvinnyt.
Ilman rauhottavaa. Olen huomannut jos mä otan sen rauhottavan päivällä niin mä en jaksa tehdä enää mitään. Loppu päivä menee ihan lääkkeissä. Seuraava päiväkin voi tuntua aika väsyttävältä. Se on niin vahva se lääke. Mutta ainakin ahdistus ja harhat häviää. Siihen se kyllä auttaa. Mun pitää muuten kohta hakea lisää masennuslääkettä. Alkaa sekin olla kohta loppu. Katsoo jos ensi viikolla käyn hakemassa.
On sitäkin lääkettä sitten taas. Katson taas tänään jossain vaiheessa tuon eilisen bb jakson. Tänään taas sitten selviää kuka lähtee talosta.
Tänään mä näen siinä eilisessä jaksossa ketkä ovat häätöäänestyksessä. Mä olen ihan varma että Kristiina on ainakin.
Enää kolme päivää antibioottikuuria. Sitten olen terve taas. Alavatsa kivut ovat onneksi poissa. Toivon etten vähään aikaan joudu syömään noita antibiootteja. Se on niin vahva lääke. Sekä se pistää väsyttämään. Mun pitää alkaa kohta miettiä mitä ruokaa teen ensi viikolla. Voisi alkaa tekemään kauppalappua pikkuhiljaa.
Saa sitten huomenna haettua ensi viikon ruoat.

Putous tulee taas tänään :)Lauantai 10.10.2020 07:32

Viikonloppu on taas. Pikkasen on väsynyt olo noiden antibioottien takia.
Ei meinaa pysyä oikeen hereillä. Eilenäkin mä nukuin koko iltapäivän tuossa mun sohvalla. Illalla valvottiin taas parhaan kaverin kanssa. Katsottiin salkkarit, posse ja big brother. Posse oli taas hauska. Siinä sai taas vaan nauraa. Tänään tulee taas putous. Pakko katsoa. Parhaan kaverin kanssa katsomme sen tänään. Muuten fiilis on ollut ihan ok. Eilenä mua ei ahdistanut yhtään. Mikä oli vaan hyvä juttu. Kerrankin yksi päivä ilman ahdistusta. Tällä viikolla. Luulen että tänään on ihan hyvä päivä tulossa. Ei ole mihinkään ainakaan kiire. Voi vaan olla taas.
Aijon mennä varmaan tänään taas lenkille. Olin eilen illalla lenkillä niin alkoi vettä satamaan. En kastunut pahasti. Mulla oli sateenvarjo mukana. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Kalle sammui saunaan. Varmasti joku löytää sen sieltä. Nella ja Ressu menevät naimisiin. Saa nähdä mitä siitäkin tulee sitten taas. Varmasti jokin asia menee ihan pieleen siinä. Ettei vaikka häitä tule. Pakko sanoa että aika nopeaa toimintaa. Että mennään vaan naimisiin. Toi on niin salkkareita taas. Mutta on vaan ihan pakko katsoa sitä. Big brother pitää taas katsoa. Saa nähdä ketkä siinä ovat joutuneet häätöäänestykseen.
Toivon että Sami olisi ainakin siinä. Luulen että Kristiina on ihan varmasti häätöäänestyksessä. Se ei tulisi yllätyksenä. Mutta saa nähdä.
Paras kaveri muuttaa ensi viikon torstaina uuteen kämppään. Tuntuu vähän oudolta koska me ollaan oltu naapureita 9 vuotta.
Mutta olemme joka päivä yhteydessä. Nähdään, soitellaan, viestitellään. Onneksi paras kaveri ei asu kauhean kaukana täältä.
Kävelymatkan päässä. Sitten pidetään kunnon tuparit ja juhlitaan parhaan kaverin synttäreitä. Tulee varmasti hauskaa.
Mutta. Nyt mä maksan tuon mun vuokran pois. Sitten sitä ei taas tarvitse miettiä kun se on maksettu.

Tulehdus ja antibioottikuuri.Perjantai 09.10.2020 07:15

Jouduin eilenä menemään lääkäriin. Mulla oli todella kovat alavatsakivut. Lääkäri tutki minut niin mulla todettiin tulehdus. Nyt mulla on viiden päivän antibioottikuuri. Toivon että se nyt sitten auttaa.
Voin sanoa että nuo antibiootit kyllä väsyttää. Tosi vahva lääke. No onneksi mä voin nyt vaan levätä tämän viikonlopun. En ole lähdössä yhtään mihinkään. Aijon nyt parantua. Muutenkin olo on nyt ollut vähän väsynyt viikon aikana. Mutta kyllä tää tästä! Onneksi ne antibiootit ei maksaneet kauheasti. Jotain 11 euroa. Saa nyt sitten nähdä millainen lasku sieltä lääkäristä sitten taas tulee. Innolla odotan. Jos se on iso lasku niin mun on pakko ottaa rahat siihen mun säästötililtä. Että pystyy maksamaan sen. Mulle ei ole vieläkään tullut sitä hammaslääkäri laskua. Se tulee sitten jossain vaiheessa. Laskuja vaan tulee koko ajan. Jippii. Sille ei voi mitään että nyt joutuu ravata koko ajan lääkärissä.
Mä olen ollut nyt kipeä. Koittanut saada itseni vaan taas kuntoon.
Mä toivon että hammaslääkäriin ei tarvitse taas hetkeen mennä.
Ensi vuonna vaikka sitten taas. Mutta. Olen huomannut vaikka mua on nyt ahdistanut tällä viikolla, niin en ole syönyt yhtään rauhottavaa.
Olen selvinnyt ilman niitä! Hyvä minä! Ajattelin tänään mennä lenkille jos on hyvä ilma. Saa vähän raitista ilmaa ja happea. Tekee hyvää.
Ihanaa kun ei ole mikään kiire minnekkään. Voi vaan olla.
Nautin nyt siitä. Pitää tänään taas katsoa big brotheria. Mä olen pari jaksoa jäljessä mutta pysyn kyllä kärryillä. Mun pitää myös tänään katsoa eilinen salkkari jakso. Mä olin niin väsynyt etten jaksanut katsoa sitä. Tänään uusi yritys. Paras kaveri tekee nyt varmaan tänä viikonloppuna sitä muuttoa uuteen kämppään. En ole ihan varma että näemmekö tänään. Katsotaan.

Big brother on hyvää viihdettä!Torstai 08.10.2020 06:57

Viikko taas mennyt hurjaa vauhtia. Huomenna alkaa taas viikonloppu.
Olen itseni kanssa viikonloppuna koska kaikki kaverit lähtee viikonlopuksi muualle. No se on ihan hyvä olla välillä yksin.
On nyt ollut ahdistusta. Mutta hyvin olen sen kanssa selvinnyt. Jos tänään olisi vähän parempi päivä. Ettei ahdistaisi. Sen sitten näkee.
Nyt olo on ihan ok. Aamu on lähtenyt jotenkin käyntiin. Heräsin jo kuuden jälkeen. Tänään pitää taas siivota. Siivouspäivä. Alan kohta siivoilemaan kun saan blogin kirjoitettua. Laitan hyvää musiikkia soimaan taustalle kun alan siivota. Tänään pitää taas katsoa big brotheria. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Olen vähän jäljessä siinä.
Katson sitä aina kun kerkiän. Hyvin pysyn kärryillä. Saa nähdä kuka seuraavaksi lähtee talosta. Toivon että Sami lähtisi. En kauheasti tykkää siitä ihmisestä. Sekin voi olla että se jää vielä taloon. Ei voi vielä tietää.
Big brotherissa voi tapahtua ihan mitä vaan. Kuka tahansa voi lähteä.
Toivon että Roope ja Joel jäävät vielä taloon. Sekä Kati. Ne on mun suosikit. Big brotheria on vielä 8 viikkoa jäljellä. Hyvä ettei ohjelma vielä lopu. Paljon tulee jaksoja mitä katsoa. Hyvää viihdettä!
Paras kaverikin fanittaa sitä. Ollaan molemmat bb faneja.
Tänään ajattelin käydä kaupassa ostamassa vähän jäätelöä ja limua viikonlopuksi. Nyt päätin etten tänä viikonloppuna syö yhtään sipsiä tai suklaata. Pidän niiden syömisestä taukoa. Jäätelö on hyvää vaihtelua.
Ostan litran ainakin. Limu mitä ostan on tottakai coca colaa.
Sitä mun tekee kauheasti taas mieli juoda. Mutta nyt alkaa siivoilu.
Saa nyt kaiken siivottua tässä aamulla ja pyykkiä pitää tottakai taas pestä.

Ollut vähän masentunut olo.Keskiviikko 07.10.2020 07:23

Oli eilen ihan hyvät pelit sählyssä. Olin taas hyökkääjä. Sain tehtyä pari maalia. Pelasimme sen puolisen tuntia. Meillä oli sekajoukkueet.
Hyvä olo tuli pelin jälkeen. Pakko sanoa että tykkään kovasti pelata sählyä. Yksi mun lempi harrastus. Ihan mukavaa että pelit on kerran viikossa. Ei haittaisi vaikka olisi useammin viikolla. Heräsin taas tuossa puoli seitsemän. Jaksoin nousta vaikka se oli alkuun vaikeaa. Aamukahvit on juotu. Jotenkin se onneksi herätti. Kävin eilenäkin kaupassa. Piti ostaa hunajaa, teetä ja kahvia. Nyt niitä on taas eikä ihan heti lopu. Tykkään vihreästä teestä ja mä lisään siihen aina hunajaa.
Yksi mun lempi juoma. Mielummin juon sitä jatkuvasti kun taas kahvia.
Mulle riittää aina yksi kuppi kahvia päivässä ja juon sen aina aamulla.
Olo on nyt ollut vaihteleva alku viikosta. On ollut pientä masennusta ja vähän ahdistusta. Luulin että viikko alkaa ihan hyvin mutta näköjään ei.
Mutta luulen että nyt kun on näin pimeää niin en ihmettele että mieli on vähän maassa. En ole onneksi joutunut syömään yhtään rauhottavaa.
Olen selvinnyt ilman niitä. Tänään taas olen menossa illalla salille.
Tekee vaan hyvää. Näen parhaan kaverin taas tänään. Katsotaan salkkarit ja rantabaari yhdessä. Mun pitää tänään katsoa se eilinen rantabaari jakso. Niin pysyy siinä sitten taas kärryillä. Mulla on myös katsomatta pari bb jaksoa. Katson ne tänään kun on hyvin koko päivä aikaa. Nyt voisi vaikka kuunnella vähän hyvää musiikkia. Sekä mun pitää siivota keittiö mikä on aika sotkuinen. Mutta. Ainakin aamu on lähtenyt hyvin käyntiin!

Sählyä taas tänään.Tiistai 06.10.2020 07:36

Hyvin meni maanantai päivä. Oli jonkin verran tekemistä. Kävin kaupassa ja apteekissa hakemassa leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas.
Olo on ollut tosi hyvä. Viikko lähtenyt hyvin käyntiin. Nytkin mä heräsin seitsemältä. Aamukahvit olen juonut. Ei enää mene kauaa niin paras kaveri muuttaa. Alle pari viikkoa. No pidämme aina silti yhteyttä. Sekä näemme. Ystävyys ei muutu. Olemme aina ystäviä. Vietämme sitten tässä kuussa parhaan kaverin synttäreitä ja tupareita. Tulee kunnon juhlat. Sekä on varmasti hauskaa. Olin eilen salilla. Tein kunnon treenit taas. Tuli kyllä hiki ja hyvä olo sen jälkeen. Huomenna menen uudestaan salille. Pakko sanoa että tekee kropalle ja mielelle hyvää.
Lievittää ahdistusta ja masennusta. Hyvä että Sasa lähti bb talosta. Mun mielestä se oli todella ärsyttävä tyyppi. Onneksi Roope jäi vielä taloon.
Toivon että se on pitkään siellä vielä. Mun suosikki. Toinen mun suosikki jo Joel. Olen menossa aamulenkille taas ja mä toivon että vettä ei sataisi. No katsotaan millainen sää on parin tunnin päästä. Eilen paistoi vielä aurinko illalla. Oli ihan kiva. Kohta on vaan pimeää ja märkää.
No mutta kyllä tähän tottuu. Menee ja elää hetken ja päivän kerrallaan.
Tuskin mulle mikään masennus iskee nyt. Hyvin tässä selvitään varmasti. Ajattelee vaan hyviä asioita mitä on elämässä. Niin ne piristää paljon mieltä. Eikä mulla ole nyt onneksi mitään stressiä.
Elän vaan tätä mun elämää. Tänään taas on sählyryhmä. Iltapäivällä. Pääsee pelaamaan. Kivaa. Aijon olla taas hyökkääjä. Niin kuin aina. Siinä olen todella hyvä ja aijon taas tehdä monta maalia. Varmaan pelataan se puolisen tuntia. Siinä ajassa kyllä juoksee paljon. Mutta tekee todella hyvää. Odotan innolla pelejä tänään.

Nyt alkoi pimeys.Maanantai 05.10.2020 06:47

Oli todella piristävä viikonloppu pitkään aikaan. Harmi vaan kun se meni niin nopeasti. Mukavaa oli poikaystävän luona. Päästiin pitkästä aikaan viettämään aikaa toistemme kanssa. Nautin siitä ihan täysillä.
Uusi viikko alkaa. Näyttää sateiselta ja pimeältä. Nyt se pimeys alkaa.
Vuoden paskin aika kun sataa vaan vettä ja on pimeää. Saa nähdä tuleeko tänä vuonna lunta vai onko musta joulu? Musta vähän tuntuu että lunta tuskin tulee. Saa nähdä miten tämä viikko menee. No onneksi mä löydän paljon pieniä iloja elämään vaikka on näin pimeää. En aijo masentua! Onneksi mulla on kaverit mun elämässä niin ne tuo paljon iloa mun elämään. Me kyllä selviämme kun meillä on toisemme!
Mun pitää tällä viikolla käydä siellä apteekissa. Leponexia pitää hakea koska ne alkaa olla loppu. Käyn tänään siellä. Samalla käyn kaupassa.
Ai niin uutiset pitää lukea että kuka lähti nyt bb talosta? Luen sen kohta. Katson tänään myös sen eilisen jakson. Jee salkkarit tulee taas!
Katsomme parhaan kaverin kanssa niitä sitten illalla. Mä en enää muista mihin kohtaan se jäi? No tänään selviää. Mä heräsin jo kuuden jälkeen. Nyt päätin taas herätä ajoissa koska viikonloppuna mä nukuin niin pitkään kun vaan pystyy. En yhtään katsonut kelloa viikonloppuna.
Mulla on aina mun aamurutiinit ja olen aamuihminen.
Tykkään aamuista koska mulla ei ole koskaan silloin kiire. Saa juotua aamukahvit rauhassa ja kirjoittaa blogi. Niillä mun päivä lähtee hyvin käyntiin joka aamu. Nyt ei ahdista yhtään mikä on hyvä. Uskon että tästä on tulossa ihan kiva maanantai. Olen menossa salille taas illalla. Iltatreenit. Tekee hyvää viikonlopun jälkeen. Pääsee taas liikkeelle.

Laittoivat uuden paikan hampaaseen.Perjantai 02.10.2020 07:07

Nyt se viikonloppu tuli. Pääsee vaihtamaan maisemaa. Poikaystävän luokse olen menossa. Lähden vasta illalla kun se pääsee töistä. En ole vielä pakannut mutta teen sen tässä aamulla kyllä. Jouduin eilenä mennä hammaslääkäriin. Entinen paikka hampaasta lähti niin ne laittoivat nyt sitten uuden paikan. Mä soitin aamulla sinne hammaslääkäriin niin heti sain ajan samalle päivälle. Mikä oli tosi hyvä juttu. Mua ei yhtään jännittänyt kun menin sinne hammaslääkäriin. Mulla ei ole onneksi hammaslääkäri kammoa. Mulle on tehty ihan kaikki noihin mun hampaisiin niin en pelkää enää. Eniten mua nyt sitten jännittää millainen lasku sieltä sitten tulee perässä. Toivon että ei ihan sataa euroa tule. Mutta jos tulee kauhean iso lasku, niin otan sitten mun säästötililtä rahat siihen laskuun. Sillä sen saa sitten pois alta.
Tänään ajattelin juoda. Vähän viiniä ja siideriä. Käydään alkossa taas hakemassa juomat. Nyt ajattelin juoda omenaviiniä. Se on yksi mun lempi viini. Sitten haetaan vähän kebabia ja pizzaa. Mä lupasin ne tarjota. En ole pitkään aikaa taas syönyt kebabia. Nyt taas maistuu.
Varmaan tänään sitten saunotaan. En ole pitkään aikaan ollut saunassa.
Ihanaa päästä pitkästä aikaan. Onneksi mulla on hyvä olo nyt. Ei ole onneksi ahdistanut. Uskon että viikonloppu menee mukavasti.
En aijo stressata mistään. Vaan nautin elämästä. Tänään ajattelin mennä kuluttamaan aikaa tokmannille. Ostan ehkä sieltä jotain.
Uusia ponnareita mä kyllä tarvitsen. Jos niitä ainakin ostaisi.
Rahaa on tullut tänään taas kelalta. Sekä ensi viikolla tulee lisää. Pärjää taas. Mutta nyt alkaa pakkaaminen ja alan kuunnella musiikkia mistä tulee kunnon perjantai fiilis päälle.
Tänään juodaan!

Parhaan kaverin synttärit lähestyy.Torstai 01.10.2020 07:11

Ihanaa huomenna on jo perjantai. Nopeasti ja hyvin on tämä viikko mennyt. Eilen oli ihan hyvä päivä. Kävin aamulenkillä ja illalla treenasin salilla. Oli hyvät treenit. Olin eilen illalla parhaan kaverin luona. Katsottiin taas salkkarit ja rantabaari. Oli kiva ilta. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Heräsin taas tänään ajoissa. Puoli seitsemän. Aamukahvit join äsken. Nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Tänään mulla on siivouspäivä. Sekä pitää pestä pyykkiä. Lakanat pitää vaihtaa myös sänkyyn. Luin juuri uutisen että Desucon frostbite on peruutettu ensi vuonna. Ei pääse sinne ensi vuoden alussa. No kyllä sitten jossain vaiheessa se varmasti taas järjestetään. Sitä odotellen. Mutta ymmärtäähän sen koska nyt on korona. Ehkä se desucon on sitten taas kesällä. Nyt on hyvin ainakin aikaa säästää rahaa sinne. Huomenna olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ihan parasta. Päästään kunnolla viettämään aikaa yhdessä. Katsellaan leffoja ja valvotaan myöhään. Tehdään hyvää ruokaa, saunotaan..
kaikkea rentoa ja mukavaa. En ole nyt ollut pitkään aikaan poikaystävän luona. Paras kaveri tosiaan muuttaa parin viikon päästä uuteen kämppään. Sovittiin että pidetään tuparit ja juhlitaan samalla parhaan kaverin synttäreitä. Paras kaveri täyttää nyt myös 30 vuotta.
Pitää keksiä hieno tupari/synttärilahja. Ajattelin käydä tokmannilla katsomassa muumi juttuja. Jos vaikka ostaisi semmoisen jonkun hienon muumi astian. Lautanen tai muki. Sitten siihen päälle vähän suklaata. No tässä on pari viikkoa aikaa vielä suunnitella.
Ei ole vielä mikään kamala kiire. Mutta nyt alan siivota.
Saa kaiken tehtyä nyt aamulla niin loppu päivän voi ottaa sitten rennosti.