IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ollut vähän masentunut olo.Keskiviikko 07.10.2020 07:23

Oli eilen ihan hyvät pelit sählyssä. Olin taas hyökkääjä. Sain tehtyä pari maalia. Pelasimme sen puolisen tuntia. Meillä oli sekajoukkueet.
Hyvä olo tuli pelin jälkeen. Pakko sanoa että tykkään kovasti pelata sählyä. Yksi mun lempi harrastus. Ihan mukavaa että pelit on kerran viikossa. Ei haittaisi vaikka olisi useammin viikolla. Heräsin taas tuossa puoli seitsemän. Jaksoin nousta vaikka se oli alkuun vaikeaa. Aamukahvit on juotu. Jotenkin se onneksi herätti. Kävin eilenäkin kaupassa. Piti ostaa hunajaa, teetä ja kahvia. Nyt niitä on taas eikä ihan heti lopu. Tykkään vihreästä teestä ja mä lisään siihen aina hunajaa.
Yksi mun lempi juoma. Mielummin juon sitä jatkuvasti kun taas kahvia.
Mulle riittää aina yksi kuppi kahvia päivässä ja juon sen aina aamulla.
Olo on nyt ollut vaihteleva alku viikosta. On ollut pientä masennusta ja vähän ahdistusta. Luulin että viikko alkaa ihan hyvin mutta näköjään ei.
Mutta luulen että nyt kun on näin pimeää niin en ihmettele että mieli on vähän maassa. En ole onneksi joutunut syömään yhtään rauhottavaa.
Olen selvinnyt ilman niitä. Tänään taas olen menossa illalla salille.
Tekee vaan hyvää. Näen parhaan kaverin taas tänään. Katsotaan salkkarit ja rantabaari yhdessä. Mun pitää tänään katsoa se eilinen rantabaari jakso. Niin pysyy siinä sitten taas kärryillä. Mulla on myös katsomatta pari bb jaksoa. Katson ne tänään kun on hyvin koko päivä aikaa. Nyt voisi vaikka kuunnella vähän hyvää musiikkia. Sekä mun pitää siivota keittiö mikä on aika sotkuinen. Mutta. Ainakin aamu on lähtenyt hyvin käyntiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.