IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ihanaa huomenna on jo perjantai. Nopeasti ja hyvin on tämä viikko mennyt. Eilen oli ihan hyvä päivä. Kävin aamulenkillä ja illalla treenasin salilla. Oli hyvät treenit. Olin eilen illalla parhaan kaverin luona. Katsottiin taas salkkarit ja rantabaari. Oli kiva ilta. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Heräsin taas tänään ajoissa. Puoli seitsemän. Aamukahvit join äsken. Nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Tänään mulla on siivouspäivä. Sekä pitää pestä pyykkiä. Lakanat pitää vaihtaa myös sänkyyn. Luin juuri uutisen että Desucon frostbite on peruutettu ensi vuonna. Ei pääse sinne ensi vuoden alussa. No kyllä sitten jossain vaiheessa se varmasti taas järjestetään. Sitä odotellen. Mutta ymmärtäähän sen koska nyt on korona. Ehkä se desucon on sitten taas kesällä. Nyt on hyvin ainakin aikaa säästää rahaa sinne. Huomenna olen menossa viikonlopuksi poikaystävän luokse. Ihan parasta. Päästään kunnolla viettämään aikaa yhdessä. Katsellaan leffoja ja valvotaan myöhään. Tehdään hyvää ruokaa, saunotaan..
kaikkea rentoa ja mukavaa. En ole nyt ollut pitkään aikaan poikaystävän luona. Paras kaveri tosiaan muuttaa parin viikon päästä uuteen kämppään. Sovittiin että pidetään tuparit ja juhlitaan samalla parhaan kaverin synttäreitä. Paras kaveri täyttää nyt myös 30 vuotta.
Pitää keksiä hieno tupari/synttärilahja. Ajattelin käydä tokmannilla katsomassa muumi juttuja. Jos vaikka ostaisi semmoisen jonkun hienon muumi astian. Lautanen tai muki. Sitten siihen päälle vähän suklaata. No tässä on pari viikkoa aikaa vielä suunnitella.
Ei ole vielä mikään kamala kiire. Mutta nyt alan siivota.
Saa kaiken tehtyä nyt aamulla niin loppu päivän voi ottaa sitten rennosti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.