IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Harmi kun putous loppui.Sunnuntai 11.10.2020 07:56

Oli mukava ilta eilen parhaan kaverin luona. Katsottiin vika putous jakso. Oli aika hauska. Harmi kun se ohjelma loppui. Olisi saanut jatkua vielä. Ehkä siitä tulee taas uusi kausi jossain vaiheessa. Jos tulee niin innolla odotan. Tänään on taas ohjelmassa aamulenkki ja ajattelin päivällä mennä toisen kerran lenkille. Olin eilenäkin iltapäivällä lenkillä.
Todella kiva ilma oli. Aurinko paistoi ja lämmitti. Huomenna alkaa uusi viikko taas. Saa nähdä millainen viikko on sitten tulossa. Toivon että hyvin menee. Päivä kerrallaan vaan. Toivon että ei pahasti taas ahdistaisi tai että harhat iskee. Mutta noista olen aina selvinnyt.
Ilman rauhottavaa. Olen huomannut jos mä otan sen rauhottavan päivällä niin mä en jaksa tehdä enää mitään. Loppu päivä menee ihan lääkkeissä. Seuraava päiväkin voi tuntua aika väsyttävältä. Se on niin vahva se lääke. Mutta ainakin ahdistus ja harhat häviää. Siihen se kyllä auttaa. Mun pitää muuten kohta hakea lisää masennuslääkettä. Alkaa sekin olla kohta loppu. Katsoo jos ensi viikolla käyn hakemassa.
On sitäkin lääkettä sitten taas. Katson taas tänään jossain vaiheessa tuon eilisen bb jakson. Tänään taas sitten selviää kuka lähtee talosta.
Tänään mä näen siinä eilisessä jaksossa ketkä ovat häätöäänestyksessä. Mä olen ihan varma että Kristiina on ainakin.
Enää kolme päivää antibioottikuuria. Sitten olen terve taas. Alavatsa kivut ovat onneksi poissa. Toivon etten vähään aikaan joudu syömään noita antibiootteja. Se on niin vahva lääke. Sekä se pistää väsyttämään. Mun pitää alkaa kohta miettiä mitä ruokaa teen ensi viikolla. Voisi alkaa tekemään kauppalappua pikkuhiljaa.
Saa sitten huomenna haettua ensi viikon ruoat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.