IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tulehdus ja antibioottikuuri.Perjantai 09.10.2020 07:15

Jouduin eilenä menemään lääkäriin. Mulla oli todella kovat alavatsakivut. Lääkäri tutki minut niin mulla todettiin tulehdus. Nyt mulla on viiden päivän antibioottikuuri. Toivon että se nyt sitten auttaa.
Voin sanoa että nuo antibiootit kyllä väsyttää. Tosi vahva lääke. No onneksi mä voin nyt vaan levätä tämän viikonlopun. En ole lähdössä yhtään mihinkään. Aijon nyt parantua. Muutenkin olo on nyt ollut vähän väsynyt viikon aikana. Mutta kyllä tää tästä! Onneksi ne antibiootit ei maksaneet kauheasti. Jotain 11 euroa. Saa nyt sitten nähdä millainen lasku sieltä lääkäristä sitten taas tulee. Innolla odotan. Jos se on iso lasku niin mun on pakko ottaa rahat siihen mun säästötililtä. Että pystyy maksamaan sen. Mulle ei ole vieläkään tullut sitä hammaslääkäri laskua. Se tulee sitten jossain vaiheessa. Laskuja vaan tulee koko ajan. Jippii. Sille ei voi mitään että nyt joutuu ravata koko ajan lääkärissä.
Mä olen ollut nyt kipeä. Koittanut saada itseni vaan taas kuntoon.
Mä toivon että hammaslääkäriin ei tarvitse taas hetkeen mennä.
Ensi vuonna vaikka sitten taas. Mutta. Olen huomannut vaikka mua on nyt ahdistanut tällä viikolla, niin en ole syönyt yhtään rauhottavaa.
Olen selvinnyt ilman niitä! Hyvä minä! Ajattelin tänään mennä lenkille jos on hyvä ilma. Saa vähän raitista ilmaa ja happea. Tekee hyvää.
Ihanaa kun ei ole mikään kiire minnekkään. Voi vaan olla.
Nautin nyt siitä. Pitää tänään taas katsoa big brotheria. Mä olen pari jaksoa jäljessä mutta pysyn kyllä kärryillä. Mun pitää myös tänään katsoa eilinen salkkari jakso. Mä olin niin väsynyt etten jaksanut katsoa sitä. Tänään uusi yritys. Paras kaveri tekee nyt varmaan tänä viikonloppuna sitä muuttoa uuteen kämppään. En ole ihan varma että näemmekö tänään. Katsotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.