IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Uusi viikko taas alkaa. Heräsin tänään jo puoli seitsemän. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä. Onneksi kahvi herättää mut joka aamu. Sillä mun aamu lähtee aina käyntiin. Iso kuppi mustaa kahvia.
Näköjään Minna lähti eilen bb talosta. En ole vielä katsonut eilistä jaksoa. Oli pakko lukea uutiset että kuka lähti. Katson tänään jossain vaiheessa sen eilisen jakson. Hyvällä fiiliksellä aloitan tämän viikon.
Uskon että tulee taas ihan hyvä viikko. Tuskin pahasti ahdistaa tai tulee harhoja. Mutta jos mua alkaa ahdistaa, niin lähden ulos tuulettumaan.
Menen vaikka sitten lenkille. Niin olo silloin helpottuu. Ajattelin tänään mennä taas liikuntapuistoon. Illalla ajattelin mennä. Kun ei mulla ole muuta ohjelmaa. Pääsee treenaamaan ulkona. Siinä saa samalla raitista ilmaa. Jaoin jo viikon lääkkeet dosettiin. Mun pitää hakea seuraavaksi leponexia ja karpalokapseleita. Ne alkaa olla kohta loppu. Tällä viikolla mulla on torstaina verikokeet. Päivällä on aika. Sitten kun olen käynyt verikokeissa niin saan taas haettua sitä leponexia.
Tänään tulee taas salkkarit. Näkee minkä päätöksen Nella teki. Mä sittenkin luulen että se pitää sen lapsen kuitenkin. No tänään se selviää.
Saa nähdä mitä muuta salkkareissa tapahtuu. Tänään koitan pestä pyykkiä. Jos pesukone on vaan vapaa. Saa nekin hoidettua.
Huomenna tulee taas rahaa kelalta. Pitää katsoa saisiko siitä vaikka jotain säästötilille. Katson jos saan siirrettyä vaikka 40 euroa.
Pitää vaan eka laskea onnistuuko se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.