IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Oli ihanaa nähdä eilen paras kaveri. Voi sitä riemun määrää kun nähtiin.
Halasin sitä pitkään. Tänään taas näemme illalla. Katsotaan putous ja big brother. Eilen oli muutenkin tosi hyvä päivä. Kävin taas iltalenkillä.
Oli lämmin ja hyvä sää. Tänään ajattelin mennä liikuntapuistoon taas treenaamaan. Tänään on luvattu tosi lämmintä säätä. Ihan kun olisi kesä taas. Paras kaveri löysi uuden kämpän mihin se muuttaa lokakuussa. Onneksi asuu kävelymatkan päässä. Pidetään sitten tuparit ja samalla juhlitaan parhaan kaverin synttäreitä. Pitää keksiä joku tosi hieno synttäri/tupari lahja. Tässä on kuukausi aikaa miettiä ja suunnitella. Fiilis on ollut todella hyvä. Ei ole onneksi masentanut mikään. Tai ahdistanut. Nautin tästä hyvästä olosta. Nyt on helppoa elää tämän sairauden kanssa. Mutta kyllä sitten taas jossain vaiheessa varmaan pää alkaa hajoilemaan taas. Mutta nyt en mieti sitä. elän tätä elämää hetki ja päivä kerrallaan. Ensi viikolla tulee taas rahaa kelalta.
Nopeasti tää kuukausi on mennyt. Kohta on lokakuu. Joulu alkaa lähestyä. On kyllä ollut aika erilainen vuosi. Korona iski. Nyt meidän pitää vaan elää koronan kanssa. Onneksi itse olen jo tottunut.
En pelkää sitä. Jos se tulee niin tulee. Sitten ollaan karanteenissa.
Salkkari jakso oli aika hauska. Lasse ja Ismo vähän joivat.Pääsivät poliisin auton kyytiin ja jakson loppu oli kyllä paras. Pakko katsoa taas maanantaina. Mitä sitten tapahtuu. Oli huvittava loppu.
Kohta big brotherissa selviää ketkä joutuvat häätöäänestykseen.
Toivon että Sami lähtisi talosta. En kauheasti tykkää siitä.
Roope on paras ja Joel. Toivon että ne pääsee finaaliin.
Mutta saa nähdä. Kohta alan siivoilemaan keittiötä. Pitää tiskata taas.
Sekä pestä kahvipannu. Aamulenkki on taas tänään. Ulkona on kiva ilma. Mukavaa mennä kävelylle. Mutta tästä on tulossa hyvä päivä.
Näkee taas parhaan kaverin. Parasta. Putous on pakko katsoa tänään. Saa kunnon naurut. Yksi mun lempi ohjelma. Olen melkein katsonut kaikki kaudet. Ensi viikolla alkaa taas temptation island suomi. Pakko katsoa. Olen siihen ohjelmaan jäänyt ihan koukkuun.
Yksi mun lempi ohjelmista. Saa nähdä millaiset pariskunnat sinne menee ja kestääkö niiden kaikkien suhde.
Musta tuntuu että siitä kaudesta tulee mielenkiintoinen. Sekä että se on kuvattu suomessa. Paras kaveri katsoo sitä myös.
Voimme aina sitten jutella siitä. Ai niin ja vain elämää alkaa lokakuun alussa. Se on myös pakko katsoa. Olen katsonut kaikki vain elämää kaudet. Hyviä biisejä ne vetää siellä. Kiva kun alkaa taas uusia ohjelmia mitä voi taas seurata. Jotain viihdettä syksyllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.