IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Enemmän animea, vähemmän alkoholia :D

Selaa blogimerkintöjä

Jee. Salkkarit tulee tänään.Maanantai 28.09.2020 07:48

Uusi viikko taas alkaa. Mukavasti meni viikonloppu. Oli mukavaa viettää aikaa parhaan kaverin kanssa. Eilenä oli hyvä päivä. Kävin kävelemässä aamulla tunnin lenkin ja iltapäivällä menin liikuntapuistoon treenaamaan. Olin noin yhteensä pari tuntia ulkona. Oli ihana ilma eilen. Aurinko paistoi kivasti ja oli lämmin. Ainakin 20 astetta oli lämmintä.
Tuntui ihan siltä että olisi ollut kesä. Fiilis on tällä hetkellä hyvä. Mukavaa taas aloittaa uusi viikko. Toivon että menee hyvin. Päivä kerrallaan. Lääkkeet pitää jakaa dosettiin tässä aamulla. Kaikkia on mutta leponexia pitää hakea tällä viikolla. On sitä sitten taas.
Niko lähti eilen bb talosta. Ihan hyvä koska mä en kauheasti tykännyt siitä. Katson tänään se eilisen jakson jossain vaiheessa. Sitten kun tulee hyvä hetki. Salkkarit tulee taas tänään. Pakko katsoa koska Se viime jakso jäi Ismoon ja Lasseen. Tulivat poliisi autosta ulos. Saa nähdä mitä ne sitten selittää siinä Jirille ja Eevalle. Huvittava kohtaus.
Tänään olen menossa salille illalla. Taas treenaamaan. Tykkään kuntoilla. Siitä tulee niin hyvä fiilis kun on hikoillut ja tehnyt jotain.
Kroppa pysyy tosi hyvässä kunnossa. Olen onneksi normaalipainoinen.
Nyt mä katson jos vaikka vielä laihtuisi pari kiloa. Ei haittaisi.
Onneksi mulla on tosi hyvä kunto. Pidän siitä huolta. Se on ihan tullut siitä kun olen kävellyt todella paljon. Lenkkeilen. Se on yksi mun lempi harrastus. Voin sanoa että hyvää tekee. Käyn joka päivä ainakin kerran lenkillä ja tulee käveltyä se puolisen tuntia mikä on ihan hyvä määrä. Tänään olen menossa kauppaan. Ajattelin tehdä makaronilaatikkoa. Siinä on hyvä ruoka. Laitan loput siitä sitten pakkaseen. Mutta. Tästä tää päivä nyt alkaa. On jonkin verran tekemistä. Ai niin pyykkiä pitää pestä tänään. Jos pesukone on vapaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.