IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Roope on mun suosikki big brotherista.Sunnuntai 20.09.2020 07:46

Viikko taas kohta mennyt. Kohta alkaa lokakuu. Syyskuu on mennyt tosi nopeasti. Mutta ihan hyvin on onneksi mennyt tämä kuu.
Eilen mulla oli aamulla tosi hyvä olo, mutta sitten iltapäivällä alkoi ahdistaa ihan kauheasti. Olin silleen että mitä mä teen? Niin lähdin sitten liikuntapuistoon treenaamaan. Mun oli tarkoitus mennä sinne. Olin siellä noin tunnin treenaamassa. Mikä teki tosi hyvää ja sitten sen jälkeen oli taas hyvä olo. Oli tosi lähellä että olisin ottanut sen rauhottavan. Mutta mä selvisin onneksi ilman sitä! Pakko sanoa että kun alkaa ahdistaa, niin lähtee vaikka salille tai lenkille niin siinä saa sitten ihan muuta ajateltavaa. Mulla tuo ainakin toimii. Tänään pitää katsoa eilinen bb jakso ja nähdä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Tänään sitten selviää kuka lähtee. Mun suosikki bb asukas on ehdottomasti Roope!
Se on vaan niin paras. Niin positiivinen ihminen. Sekä iloinen.
Toivon että Roope voittaisi big brotherin. Alkuun en tiennyt tykkäänkö siitä mutta nyt tykkään! Mun on pakkoa sanoa että big brother on ihan parasta viihdettä. Se on niin kiva kun se jakso tulee joka päivä.
Tuo vähän iloa tähän koronatilanteeseen. Olen menossa taas tänään aamulenkille. Siitä on nyt tullut joka päivä tapa. Voin sanoa että tykkään kun lähtee aamulla lenkille. Siinä jotenkin päivä lähtee aina hyvin käyntiin. Saa samalla raitista ilmaa. Nyt aamut ovat olleet aika viileitä. Olen pukenut aina hyvin päälle kun menen ulos aamulla.
Sitten siinä lämpenee kun kävelee. Ensi viikolla aijon käydä nyt useasti siellä liikuntapuistossa. On luvattu hyvää säätä ensi viikolle.
Aijon liikkua sitten paljon ulkona. Nauttia syysilmasta.
Sekä auringosta mikä paistaa vielä.

Tänään liikuntapuistoon.Lauantai 19.09.2020 07:46

Hyvin nukutti viime yö. Nyt mä heräsin seitsemältä. Aamukahvit join äsken ja nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Tänään on ainakin ohjelmassa lenkkeilyä aamulla ja iltapäivällä ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan. Sinne on tullut uusia laitteita mitä haluan mennä kokeilemaan. Nyt kun on hyvä sää niin voi ihan hyvin mennä sinne. Tuskin tänään sataa vettä. Olin eilenäkin lenkillä. Kävin aamulla ja illalla. Voin sanoa että se tekee hyvää mielelle ja kropalle. Mulla tuo lenkkeily auttaa ahdistukseen ja masennukseen. Tulee aina hyvä olo lenkin jälkeen. On saanut samalla liikuntaa. Mulla on hyvä kunto niin jaksan liikkua. Kun mua alkaa ahdistaa niin menen mielummin lenkille kun otan sen rauhottavan. Voin sanoa että toimii mulla.
Tuntuu oudolta kun ei saa nyt nähdä parasta kaveria. Ollaan viestitelty joka päivä. Kyllä tää aika menee äkkiä ja taas näemme.
Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Se on menossa mielenkiintoiseen suuntaan. Siinä taas tapahtuu vaikka mitä! Saa nähdä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Sekä että kuka lähtee?
Salkkarit jäi taas niin jännään kohtaan että en malta odottaa seuraavaa jaksoa. Mä olen ihan varma että Nella ei halua sitä lasta. Mutta. Siinäkin voi tapahtua ihan mitä vaan. Sekin voi olla että se pitää sen lapsen.
Ensi viikolla se selviää. Mutta. Rento lauantai päivä ja aijon tänään nauttia ulkoilusta. Nyt pitää nauttia koska vesisateet tulee sitten taas jossain vaiheessa. Sitten joutuu olla sisällä. Voin sanoa että ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. Menee ja elää hetki kerrallaan. Huomista päivää en edes aijo vielä miettiä! Voi tapahtua ihan mitä vaan.
Mutta uskon että kaikki kyllä järjestyy jotenkin. Olen rauhallisin mielin.

Illalla alkaa olla pimeää.Perjantai 18.09.2020 07:32

Viikonloppu taas alkaa. En ole lähdössä mihinkään viikonloppuna. Olen täällä. Parasta kaveria mä en näe koska se on karanteenissa. Se oli eilen mennyt niihin koronatesteihin. Toivon että sillä ei ole koronaa.
Se selviää sitten ensi viikon alussa. Kun tulokset tulee.
Olo on ollut toistaiseksi ihan hyvä, mutta pakko sanoa että säikähdin sitä kun sain kuulla parhaalta kaverilta että sillä on ehkä korona.
Nyt elän tätä elämää ihan hetki ja päivä kerrallaan koska sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu. En edes halua miettiä huomista päivää.
Olo on onneksi rauhallinen. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään kun mulla ei ole mihinkään kiire. Pääsee näkemään mitä siinä on tapahtunut. Nyt kämppä on siisti ja sain pyykit pestyä. Siivosin eilen aamulla. Voin sanoa että tykkään siivota. Aloittaa aina heti aamulla sen niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Laitan aina musiikkia soimaan kun siivoan. Se on ollut nyt hyvä että tämä viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole ahdistanut tai ollut harhoja. Eikä ole onneksi joutunut syömään rauhottavia. Nyt mulla menee taas hyvä kausi.
Sen näkee sitten kun alkaa iltaisin tulla pimeää ja aamulla on pimeää niin että onko silloin hyvä olo vai alkaako masentaa? Sitä ei voi vielä tietää mutta mä toivon että selviän. Mulla on onneksi kaverit jotka piristää mua joka päivä. Niistä mä saan paljon voimaa jaksaa.
Ollaan nyt parhaan kaverin kanssa laitettu viestiä ja tänään ajattelin soittaa sille. Kysellä miten se pärjäilee. Toivon että sillä on kaikki hyvin!

Parhaalla kaverilla on ehkä korona.Torstai 17.09.2020 07:39

Sain eilen kuulla parhaalta kaverilta huonoja uutisia. Hän on altistunut näköjään koronalle. Se on menossa tänään testeihin. Toivon että ei ole saanut koronaa. Mä jo vähän arvasin että joku meistä kohta saa varmaan sen. Nyt mennään taas vaan hetki ja päivä kerrallaan. Ei voi tietää mitä huomenna sitten tapahtuu. Kaikki voi tulla ihan yllätyksenä.
Voi tapahtua ihan mitä vaan! En ole menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Ihan tämän koronan takia. Katsoo sitten koska pääsee pois täältä. Mutta ei nyt tällä hetkellä. Olen täällä ja sekin voi olla että jos parhaalla kaverilla on se korona, niin mäkin olen tavallaan altistunut sille koska olin viime maanantaina sen luona. Eli kohta ollaan varmaan karanteenissa kaikki. Kevät meni meillä tosi hyvin ettei kukaan silloin sairastunut koronaan. Nyt tilanne on vähän eri.
Tämmöistä tämä koronaelämä on. Muuten mulla on ihan hyvä olo. Ei ahdista onneksi. Olen tottunut tähän koronatilanteeseen. Enkä mä pelkää sitä jos korona iskee. Sitten jos se tulee niin tulee.
Tänään mulla on ohjelmassa siivoilua ja pyykinpesua. Ruoaksi teen kinkkukiusausta. Hyvä ruoka tälle päivälle. Tänään aijon taas lenkkeillä.
Kaupassa pitää myös käydä. Mulla on pari bb jaksoa katsomatta. Katson ne tänään sitten kun tulee hyvä hetki. Nyt olen hereillä kun sai juotua aamukahvit. Alan innolla siivoilemaan. Musat taustalle soimaan.

Olen onnellinen!Keskiviikko 16.09.2020 07:45

Keskiviikko. Viikon puoliväli. Hyvin on tähän asti mennyt tämä viikko.
Ollut hyvä olo koko ajan. Olen nauttinut siitä. Uskon että tästä on tulossa taas hyvä päivä. Ohjelmassa on kaupassa käynti, ruoanlaitto ja illalla olen menossa taas salille. Pääsee treenaamaan taas kunnolla.
Olen siellä noin tunnin taas. Illalla on aina hyvä mennä salille. Sitten kun on ollut salilla illalla niin pääsee rentoutumaan sen jälkeen. Unikin tulee aika hyvin kun on treenannut. Tänään näen taas kaverit. Eilen en nähnyt niitä. Päästään viettämään taas aikaa tänään ja nauramme paljon. Meillä on aina huumoria kavereiden kanssa jatkuvasti. Se on vaan niin parasta. Puhutaan joskus ihan hölmöjä juttuja missä ei ole mitään järkeä. Onneksi mun kavereilla menee myös nyt hyvin.
Meillä ei ole onneksi mitään murheita. Nautitaan elämästä.
Tänään aijon tehdä ruoaksi lohikastiketta ja riisiä. Se on yksi mun lempi ruoka. Nopea valmistaa. Syön sitä ruokaa tämän päivän. Huomenna teen kinkkukiusausta. Hyvää ruokaa tiedossa parille päivälle.
Mulla on taas verikokeet tässä kuussa. 24 päivä. Pitää mennä taas lääkityksen takia. Koska syön leponexia. No onneksi olen tottunut. Olen syönyt leponexia jo 13 vuotta. Syön sitä ihan loppuun saakka. En aijo todellakaan lopettaa sen syömistä. Koska se lääke auttaa mun elämässä todella paljon. Pystyy elämään tätä elämää jotenkin koska on tämä sairaus. Skitsofrenia Ei ole mikään kiva sairaus mutta olen oppinut elämään sen kanssa. Mulla meni noin 10 vuotta että pystyi hyväksymään itsensä semmoisena kuin on. Nyt mä elän mun elämää ihan täysillä ja nautin elämästä. Olen onnellinen. Se on tärkeintä.
Hyvin on viikko lähtenyt käyntiin. Eilen oli tosi mukava päivä. Kävin kaupassa ja tein sitä kanakeittoa. Siitä tuli tosi hyvää. Ahdistusta ei ole onneksi nyt ollut. Menen vaan hetken ja päivän kerrallaan. Niin kaikki menee silloin hyvin. Olin eilen salilla. Kunnon treenit oli. Teki tosi hyvää.
Hikihän siinä tuli mutta hyvä olo sen jälkeen. Olin tunnin salilla.
Huomenna olen menossa uudestaan taas. Se on vaan hyvä että nyt on innostunut käymään salilla. Tekee hyvää kropalle ja mielelle.
Kun käy pari kertaa viikossa niin se riittää ihan hyvin. Olen menossa taas aamulenkille. Siitä on tullut tapa mulle. Käydä aina aamulla lenkillä. Se tekee tosi hyvää ja siinä aika hyvin herää. Päivä lähtee hyvin käyntiin sillä. Suosittelen. Mua se piristää aika paljon.
Tällä hetkellä mulla on kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse hakea mitään vielä.
Leponexit riittävät vielä pariksi viikoksi. Masennuslääkkeet riittävät pariksi kuukaudeksi. Rauhottavia on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä.
Olen todella hyvin selvinnyt ilman niitä. Kun olin huonomassa kunnossa niin söin niitä jatkuvasti. Nyt ei onneksi enää. Olen menossa viikonlopuksi vanhempien luokse. En ole käynyt siellä pitkään aikaan taas niin ajattelin mennä. Mukavaa nähdä äiti ja isä. Äiti on odotellut koska tulen käymään. Käydään varmasti paljon lenkillä viikonloppuna äidin kanssa. Toivon että viikonloppuna on hyvät ilmat. Pakko taas tänään katsoa eilinen bb jakso. Se menee vaan jännäksi! Siinä on taas tapahtunut vaikka mitä. Sini lähti eilen talosta. Tiedän miksi. Hyvä että se lähti koska mä en tykännyt siitä yhtään. Salkkareissa myös tapahtuu. Aki vihdoinkin heräsi koomasta. Pakko katsoa salkkarit tänään. Jännäksi menee!

Salille taas tänään.Maanantai 14.09.2020 07:44

Viikonloppu taas vietetty ja arki alkaa. Sain hyvin levättyä viikonloppuna. Tuntuu taas hyvältä aloittaa uusi viikko. Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti, ruoanlaitto ja illalla sitten taas salille.
Innolla olen menossa sinne. Pääsee kunnolla treenaamaan. Teen kunnon treenit niin hyvä olo sitten tulee sen jälkeen. Se on kiva että aina illalla menee salille. Sitten kun on treenannut hyvin niin nukkuu seuraavan yön loistavasti. Uni tulee hyvin illalla. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Ei tarvitse nyt hakea mitään lääkettä. Kaikkia löytyy. Olo tuntuu aika hyvältä tällä hetkellä. Ei onneksi ahdista yhtään.
Harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan mikä on vaan hyvä.
Enkä ole joutunut syömään yhtään rauhottavaa. Hyvä minä. Tänään tulee taas salkkarit. En enää muista mihin kohtaan se jäi viimeksi.
No tänään taas näkee mitä seuraavaksi tapahtuu. Katson sen eilisen bb jakson sitten kun tulee hyvä hetki. Pakko kyllä kohta lukea uutisista että kumpi lähti bb talosta. Katselin eilen illalla netflixiä ja menin taas kahdeksan aikaan nukkumaan. Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse niin valvon nyt yhdeksään asti. Katsotaan taas salkkarit ja rantabaari yhdessä. Kivaa nähdä taas parasta kaveria viikonlopun jälkeen. Oli vähän ikävä sitä. No tällä viikolla näemme paljon.
Nyt alan kuunnella vähän musiikkia ja tiskaan. Siivoan samalla keittiön.
Tästä tulee hyvä päivä.

jaksaa jaksaa!Sunnuntai 13.09.2020 07:38

Sunnuntai. Tosi kivasti on mennyt viikonloppu. Olo alkaa taas olla sellainen että jaksaa taas. Uusi viikko alkaa taas huomenna ja hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa sen. Tulee varmasti hyvä viikko. Pääsee taas salille ja on sählyryhmää, lenkkeilyä..kunnon liikuntaa taas ensi viikolla.
Kyllä mä ne jaksan vetää. Mulla on tosi hyvä kunto.
Lääkkeet jaan huomenna dosettiin niin nyt mun ei tarvitse hakea mitään. Kaikkia lääkkeitä on. On masennuslääkkeet ja leponexit. Verikokeet mulla on sitten taas tämän kuun lopussa. Sain eilen maksettua kaikki laskut pois. Laskin tuossa että alkukuusta pystyy taas siirtämään rahaa säästöön. Siirrän sen 50 euroa. Nyt en shoppaile enempää vaan aijon taas säästää. En nyt tarvitse enempää vaatteita.
Olen huomannut että aina kun olen illalla kotona ja katson jotain sarjaa tai ohjelmaa, niin mua alkaa nukuttaa ja menen jo kahdeksan jälkeen nukkumaan. No ei se onneksi silleen häiritse. Menen sitten nukkumaan kun nukuttaa. Sama vaikka päivällä jos mua alkaa nukuttaa niin nukun päikkärit. Eilen mä nukuin päikkärit kun tulin lenkiltä.
Varmaan tänään nukun taas. Pitää alkaa suunnitella mitä syön ensi viikolla. Suunnitelen tänään kun on hyvin aikaa ja huomenna menen sitten taas aamulla kauppaan. Jotain helppoa ruokaa teen huomenna. Syön sitä lounaaksi ja päivälliseksi. Kanakeittoa mun tekee kauheasti mieli. Jos vaikka tekisi sitä? No katsotaan. Tänään taas lenkkeilyä aamulla. Nyt ei näytä satavan pahasti vettä. Sää voi vielä muuttua. Tänään taas katson ruudusta eilisen bb jakson.
Sitten kun tulee hyvä hetki. Mutta nyt alan siivota keittiötä.
Pitää tiskata nyt kun en eilen jaksanut. Voisi samalla kuunnella musiikkia. Mutta uskon että tästä on tulossa hyvä päivä taas.

Löysin vaatteita.Lauantai 12.09.2020 07:34

Perjantai päivä meni ihan kivasti. Kävin siellä luhta myymälässä niin mä löysin sieltä yhden vaaleansinisen pitkän paidan, ja oranssin hupparin.
Olivat molemmat alennuksessa. Meni vaan 72 euroa. Nyt on ostettu vähän syysvaatteita. Niillä pärjää hetken. Oli ihan kiva shoppailla pitkästä aikaan taas. Nyt en shoppaile vähään aikaan vaan säästän taas rahaa. Olen menossa taas tässä aamulla aamulenkille. Ulkona näyttää vähän sateiselta, mutta toivon että ei ala satamaan vettä. Kävin tokmannilla. Ostin teetä ja sipsiä. Teki kovasti mieli sipsiä. Olen syönyt puolet niistä.
Pitää sitä vähän välillä herkutella. Heräsin taas vähän ennen seitsemää.
Menin eilen jo kahdeksalta nukkumaan ja nukahdin heti. Pikkasen väsytti. Sain taas kasan laskuja mitä pitää maksaa pois. Teen sen tässä viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Onneksi niillä ei ole vielä mikään kiire. Sitten on taas hyvä mieli kun laskut on maksettu. Ei tarvitse enää niitä miettiä. Eilenä mulla oli itku päivä. Mä vaan itkin mutta se helpotti tosi paljon mun oloa. Sai taas kaiken paskan purettua pihalle.
Mikä oli kertynyt mun sisään. Nyt on todella hyvä olo sen itkupotkuraivarin jälkeen. Välillä mulle tulee noita itkupotkuraivareita.
Pitää vaan sitten vollottaa. Tänään pitää taas katsoa se eilinen bb jakso. Mulla on myös katsomatta lemmen viemää jakso. Katson ne tänään kun tulee hyvä hetki. Ajattelin varmaan netlixistä katsoa jonkun leffan.
Olen viime aikoina vaan katsonut sieltä sarjoja. Mutta uskon että tästä on tulossa hyvä päivä. Vietän nyt aikaa yksin koska kaikki ovat jossain. No näen kaverit taas ensi viikolla. Mutta olen huomannut että se tekee ihan hyvää olla välillä yksin. Mä nautin siitä joskus.
Oikeastaan nautin nytkin.

Luhta myymälään shoppailemaan.Perjantai 11.09.2020 07:18

Perjantai. Viikko mennyt taas hurjaa vauhtia. Tuntuu että hetki sitten oli taas viikonloppu. Nopeasti tää aika menee. En ole lähdössä viikonloppuna mihinkään. Vietän nyt aikaa itseni kanssa. Lepäilen ja kerään voimia. Katson netflixiä, nukun, herkuttelen, käyn lenkillä..kaikkea rentoa tekemistä. Sitten kun on levännyt niin jaksaa taas ensi viikon. Kaverit lähtee muualle viikonlopuksi. Näen ne taas ensi viikolla. Ollaan yhteydessä parhaan kaverin kanssa viikonloppuna.
Viestitellään. Tänään on tiedossa pientä shoppailua. Olen menossa Luhta myymälään. En ole käynyt siellä pitkään aikaan. Kiva taas mennä sinne shoppailemaan. Mun mielestä siellä myydään todella hyviä laadukkaita vaatteita. Jotkut niistä vaatteista on kalliita ja jotkut on alennuksessa. Katsoo mitä kivaa mä löydän sieltä. Rahaa saa nyt mennä koska olen säästänyt ja nyt haluan ostaa jotain kivaa.
Perjantain kunniaksi aijon vähän shoppailla.
Kävin eilen kaupassa ostamassa herkkuja. Ostin suklaajäätelöä ja coca colaa. Coca colaa mun teki kauheasti mieli niin piti ostaa.
Juon sitä sitten viikonloppuna. Tölkin muodossa. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin taas. Kahvin voimalla. Heräsin jo puoli seitsemän.
Olen aamuihminen. En osaa arki päivinä nukkua pitkään. Mun pitää joka aamu aina herätä aikaisin. Mutta päikkäreitä mä nukun kun nukuttaa.
Siitä mä tykkään. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Sitten kun tulee hyvä hetki niin katson sen. Paras ohjelma!
Olen koukussa siihen. Tänään menen illalla taas lenkille. Ellei sada vettä. Nautin tästä syksyisestä ilmasta.