IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olin eilen salilla.Tiistai 22.09.2020 07:33

Eilinen päivä meni mukavasti. Kävin kaupassa ja tein ruoaksi lasagnettea. Syön sitä ruokaa taas tänään. Yksi mun lempi ruoka.
Tosi hyvää. Suosittelen. Näemme parhaan kaverin kanssa tämän viikon perjantaina. Ihanaa. Katsomme salkkarit, possen ja big brorherin yhdessä! Sitten me valvotaan. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin niin jaksan valvoa. Pakko sanoa että mulla on ollut kova ikävä parasta kaveria. Onneksi sillä ei ollut koronaa. Hyvä että kävi testeissä.
Olin eilenä salilla illalla. Ajattelin mennä taas. Kannatti mennä. Oli hyvä treeni. Hiki tuli pintaan ja sen jälkeen hyvä olo. Olin tunnin salilla. Se aina riittää mulle. Näen poikaystävän taas ensi viikolla. Olen menossa viikonlopuksi sen luokse. Pitää nyt jaksaa vielä pari viikkoa niin näemme taas. Ihanaa. On ollut kova ikävä. Olemme soitelleet joka päivä. Lupasin tarjota pizzat kun näemme. Silloin tulee taas rahaa kelalta perjantaina niin hyvin pystyn tarjota ne. Poikaystäväkin odottaa innolla että näkee mut. Päästään viettämään laatuaikaa.
Fiilis on tosi hyvä tällä hetkellä. On nyt jotain mitä odottaa. Ihanaa. Tätä oloa olen taas kaivannut! Pientä jännitystä. Salkkareissa taas tapahtuu.
Lasse veti Ismoa turpaan ja Nella pitää lapsen. Saa nähdä mitä tänään tapahtuu. Jännäksi menee ja sen jakson loppu oli myös aika mielenkiintoinen. Pakko katsoa taas tänään. Katson tänään myös tuon eilisen bb jakson. Sekin on menossa aika mielenkiintoiseksi!
Roope on vaan paras siellä. Aivan ihana! Toivon että se on talossa pitkään eikä lähde sieltä ihan heti. Tänään olen menossa aamulenkille taas. Siitä on tullut tapa. Päivä lähtee sillä hyvin käyntiin. Nyt on aika kiva sää ulkona. Ei sada vettä.
Mutta kohta ne vesisateet sieltä tulee. Mutta. Nyt alan kuunnella vähän musiikkia. Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee hyvää musaa!
Tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.