IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sählyryhmä tänään.Tiistai 29.09.2020 07:07

Tiistai. Tänään on taas sählyryhmä iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan. Aijon olla taas hyökkääjä. Pelaamme taas sen puolisentuntia. Tulee kyllä hiki ja hyvä olo kun siellä kentällä juoksee.
Heräsin jo kuuden jälkeen ja keitin aamukahvit. Nyt olen ihan hereillä. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ihanaa kun ei ahdista yhtään eikä masenna. Voi vaan olla ja nauttia hyvästä olosta. Tänään mun ei tarvitse tehdä ruokaa. Otan ruoat tänään pakkasesta ja lämmitän.
Huomenna ajattelin tehdä makkarakeittoa. Se on yksi mun lempi ruoka.
Syön sitä huomisen päivän. Olin eilen salilla taas ja oli hyvät treenit.
Huomenna olen menossa taas salille. Se on ihan hyvä käydä aina pari kertaa viikossa salilla. Tekee tosi hyvää kropalle ja lihaksille.
Nyt on taas hyvin pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Ei ole ollut viime aikoina psykoosia tai harhoja. Rauhottavia en ole onneksi joutunut syömään. Onneksi tuo leponex lääke aina rauhoittaa illalla ja saa nukuttua yön. Hyvä lääke illalla. Mun pitää hakea leponexia tällä viikolla. Se lääke alkaa olla kohta loppu. Nyt sitä taas saa kun kävin viime viikolla verikokeissa. Eilinen bb jakso pitää katsoa tänään. Niillä on aika mielenkiintoinen viikko tehtävä. Uivat Tallinnaan. Pakko katsoa miten ne selviää. Niillä oli se uima allas siellä. Saa nähdä uivatko ne kylmässä vedessä. Mun suosikki bb asukas on tällä hetkellä Joel.
Toisena tulee Roope. Toivon että ne kaksi ovat talossa vielä pitkään.
Sekä että jompi kumpi voittaa. Big brother on kyllä parasta viihdettä.
Olen niin jäänyt siihen koukkuun. Niin on paras kaverikin.
Voimme aina jutella siitä. Salkkarit menee myös aika mielenkiintoiseen suuntaan. Pitää katsoa taas tänään. Mitä seuraavaksi tapahtuu. Kaikenlaista tapahtuu ohjelmissa ja sarjoissa.
Onpahan viihdettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.