IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lunta vaan tulee koko ajan.Maanantai 31.01.2022 05:58

Tammikuun viimeinen päivä. Nopeasti tää aika menee. Hetki sitten oli uusi vuosi. Kevättä kohti koko ajan mennään. Alkaa tulla enemmän valoa ja lämpöä. Uusi viikko taas alkaa. Viikonloppu meni mukavasti. Sain taas kunnolla levättyä. Tänään mulla on ohjelmassa kaupassa käynti, pyykipesua, menen kaverin luokse kylään ja lenkkeilyä. Siinä tämä maanantai päivä menee mukavasti. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Tällä viikolla pitää hakea leponexia. Haen sitä loppuviikosta. Kohta varmaan pitää myös hakea masennuslääkettä. Tarkistan kohta paljon mulla on sitä vielä jäljellä. Sain eilenä katsottua kaikki tempparit jaksot mitä on tullut. Tällä viikolla tulee vikat jaksot. Pakko katsoa mitä viimeiselle parille käy. Olen salkkareissa pari jaksoa jäljessä. Mä olen vaan katsonut kotikatua ja syke sarjaa niin salkkarit on jäänyt katsomatta. Tänään katson kaikki jaksot siitä. Niin pysyn siinäkin sarjassa taas mukana. Eilenä tuli todella paljon lunta. Kävin vaan kerran lenkillä eilenä.
Ei huvittanut kauheasti kulkea tuolla lumessa. Tänään saan taas askelia kun menen kauppaan ja sitten aijon illalla mennä lenkille. Mun teki eilenä mieli ihan kauheasti suklaata. En onneksi mennyt hakemaan. Himo tuli ja meni. Se on vaan hyvä koska aijon herkutella vasta seuraavan kerran kun menen parhaan kaverin luokse. Nyt koitan liikkua ja syödä terveellisesti.
Vielä ei ole onneksi alkanut ahdistamaan. Se voi olla että se tulee tällä viikolla ihan varmasti. Selviän kyllä siitä sitten. Nyt elän hetken ja päivän kerrallaan tätä viikkoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.