IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On niin kuuma!Perjantai 26.06.2020 07:51

Perjantai jälleen. Viikko on mennyt taas nopeasti. On ollut ihan kiva viikko. Ensi viikolla alkaa sitten heinäkuu. Mulla on viikon päästä taas verikokeet perjantaina. Pitää sinne sitten mennä. Tuntuu että olisin ollut äsken siellä verikokeissa. Pitää käydä että saa sitten sen jälkeen lääkkeitä. En ole vieläkään hakenut leponexia. Tänään ajattelin hakea samalla kun käyn kaupassa. Sitten on sitä lääkettä taas. Kuuma päivä taas tulossa tänään. Mä kävin eilen siellä lenkillä illalla. Oli pikkasen kuuma ja onneksi mulla oli vesipullo mukana. Heitin noin puolen tunnin lenkin. Hiki kyllä tuli. Menen taas aamulenkille. Kaverin kanssa. Siitä on nyt tullut meille tapa että käydään yhdessä aamulenkillä melkein joka aamu. Paino on pysynyt mulla aika hyvänä. Ei ole yhtään noussut. Olen onneksi normaalipainoinen. Olen jättänyt melkein kaiken turhan sokerin pois. Mikä on vaan hyvä juttu. Mulla ei ole enää semmoista makeanhimoa. Mitä mulla oli ennen. Mä aina söin suklaata. Nyt en syö enää. Ei edes tee mieli. Siinäkin säästää rahaa kun ei osta suklaata.
Aina kun mä olen kaupassa niin ohitan kaikki karkkihyllyt. Hyvin pysyy erossa niistä. Ajattelee vaan että en osta. Kun käyn kaupassa niin kahvia pitää ainakin ostaa. Muutama paketti niin saa aamukahvit taas keitettyä. Tänään näen taas kavereita. Vietän niiden kanssa aikaa.
Mulla on ihan parhaat kaverit. Ollaan tunnettu yli kymmenen vuotta.
Ollaan kaikki toistemme naapureita. Asutaan kaikki samassa paikassa. Paras kaveri muuttaa kohta muualle. Mutta ei onneksi kauas. Kävely matkan päähän. Näemme sitten kyllä välillä sekä soitellaan ja viestitellään. Mutta nyt alan kohta laittamaan aurinkorasvaa ennen kun menen ulos. Sitten varmaan kuuntelen vähän musiikkia. Uskon että tulee kiva perjantai päivä. Nautitaan kuumuudesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.