IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liikunta auttaa vitutukseen.Lauantai 27.06.2020 07:59

Nyt olen herännyt ja juonut aamukahvit. Aamukahvi herättää aina. Juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Menee mustana.
Eilen oli taas vitustus päivä. Kaikki vaan jotenkin vitutti ja ärsytti. Se voi johtua ihan siitä että on näin kuuma. No ensi viikolla sitten viilenee ja tulee vesisateet. Näin mä kuulin. Ihan hyvä. Mä alan jo kyllästyä tähän kuumuuteen. kaipaan jo vesisateita. En eilen illalla jaksanut mennä lenkille niin kävin huvikseen tokmannilla pyörimässä. Katselin taas rintaliivejä. Siellä olisi ollut pari mitkä olisin halunnut ostaa, mutta ajattelin etten nyt vielä tarvitse uusia koska mä ostin hetki sitten rintaliivejä. Katsoo jos sitten syksyllä ostaa niitä sitten lisää. Pärjään tämän kesän noilla rintaliiveillä mitä mulla on. Siinäkin säästää rahaa kun ei osta nyt uusia. Mä tänään koitan käydä siellä kaupassa. Mietin pitäisikö ostaa jotain sipsiä ja dippiä? No katson kun menen kauppaan.
Tekeekö mieli sitten ostaa. Suklaata ja karkkia en osta. Niissä on sokeria mistä olen hyvin päässyt eroon. Mun tekee mieli jotain suolaista syödä. Nyt ei onneksi vituta tai ärsytä. Vähän parempi fiilis. Noi olotilat tulee ja menee. Olen tottunut. Onneksi ei sentään ahdista. Luulen että tänään on parempi päivä. Varmaan taas olen menossa aamulenkille.
Niin kuin joka aamu mistä on tullut tapa. Se on vaan hyvä että lenkkeilee. Tekee vaan hyvää koko kropalle.
Mulla on hyvä kunto mistä aijon pitää kiinni. Pystyn kävelemään pitkiä matkoja. Nyt kun olen liikkunut paljon niin paino on vaan tippunut. Mikä on hyvä juttu! Odotan edelleen että pääsee salille taas kuntoilemaan kunnolla. Liikunta auttaa masennukseen ja ahdistukseen. Mulla se toimii. Aina jos mua vituttaa, niin lähden vaan lenkille tai salille purkamaan paineita. Sitten kun olet hikoillut sen tunnin ainakin ja tehnyt jotain niin on hyvä olo taas hetken aikaa.
Odotan jo syksyä että alkaa taas sählyryhmä mihin aijon taas mennä. Mä rakastan pelata sählyä. Mä olen aika hyvä siinä koska olen pelannut monta vuotta. Meitä on hyvä porukka aina pelaamassa. Pitää taas laittaa kohta aurinkorasvaa ennen kun menen lenkille. Etten pala. Mutta nautin tästä kesäpäivästä.
Nyt jotain hyvää musiikkia soimaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.