IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään alkaa pihlajasatu.Maanantai 29.06.2020 07:24

Tänään olen menossa sinne apteekkiin hakemaan leponex lääkettä. Illalla aijon mennä niin sitten sitä lääkettä saa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Jonkin aikaa. Masennuslääkettä pitää myös hakea jossain vaiheessa. Mutta ei vielä. sitä on vielä. Tänään pitää käydä kaupassa hakemassa vähän ruokaa. Ajattelin tänään tehdä makkarakastiketta.
Perunoiden kanssa. Hyvä ruoka. Huomenna teen chili con carnea.
Menen tässä aamulla kauppaan kun on vielä viileää. Vissiin iltapäivällä on taas lämmin. Kävi eilen lenkillä illalla. Olin pururadalla. Oli hyvä lenkki. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Sitten loppu illan katselin netflixiä. Nukahdin taas sohvalle. Heräsin yöllä siitä ja menin sänkyyn nukkumaan. Tänään mä heräsin vähän ennen seitsemää.
Aamukahvit on juotu. Olen menossa tänään tuonne liikuntapuistoon kaverin kanssa. Päivällä mennään. Tulee treenattua. Vesipullo pitää ottaa taas mukaan. Niin ei tule nestehukka. Uskon että tänään tulee hyvä päivä. Tänään alkaa se pihlajasatu. Pakko katsoa. Varmasti hauska. Katsomme sen parhaan kaverin kanssa. Menen sen luokse viettämään tänään iltaa. Eilen me ei nähty. Odotan innolla seuraavaa temptation island suomi kautta. Luin uutisia että temppareiden Emppu ja Wallu ovat palanneet yhteen. En olisi uskonut. Aikamoinen ylläri. Saa nyt nähdä kauan niiden suhde kestää sitten taas. En ihmettele jos eroavat. Kohta pitää alkaa tiskaamaan. Niin ja kerätä pyykit valmiiksi koska pesen pyykkiä tänään. Pesukone on varmasti vapaa. Mutta tämmöinen maanantai päivä mulla. Ihan jees. On jotain tekemistä. Ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.