IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli kovat kivut.Perjantai 30.12.2022 06:04

Eilenä ei ollut niin kiva päivä kun luulin mulle tuli kovat ovulaatio alavatsakivut mulla ei ole ollut niitä varmaan puoleen vuoteen no ei se mitään söin särkylääkkeitä mitkä auttoi tuohon kipuun kävin eilenä apteekissa hakemassa lisää särkylääkettä muuten olo on ollut ihan hyvä ahdistusta ei ole ollut mutta on vähän väsyttänyt no kyllä mä piristyn kun pääsee viettämään uutta vuotta. Huomenna olen lähdössä poikaystävä hakee mut sitten varmaan aamulla niin päästää kaupoille ja alkoon ostamaan uuden vuoden juomat ja ruoat. Mä varmaan ostan sen viinipullon ja sitten muutama juoma siihen päälle haluan juoda viiniä uutena vuotena. Tämän vuoden vikat viinit on varmasti hyvää ja maistuu sitten pieni krapula sunnuntaina mulla tulee vaan pää vähän kipeäksi ja väsyttää. Ostan fantaa krapula juomaksi saa sitten sokeria ja energiaa siitä juomasta.
Tänään on aika rento päivä ei mitään ihmeellistä aijon lenkkeillä, katsoa sarjoja, kuunnella musiikkia..pakata varmaan kamoja valmiiksi mulla on vaatekriisi mitä puen huomenna päälle? Haluan olla nättinä uutena vuotena katson vaatteet jo tänään valmiiksi kun on hyvin aikaa.
Tiedän mitkä korvikset aijon huomenna laittaa se on päätetty ja aijon lakata kynnet. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan sain eilenä siivottua ja pestyä pyykit. Oli mukavaa nukkua uusissa lakanoissa mitkä laitoin eilenä sänkyyn. Kohta vuosi vaihtuu enää pari päivää..toivon että ensi vuodesta tulee yhtä hyvä kun tästä vuodesta. Toivon että ensi vuonna on sitten taas kaikkea kivaa mikä tuo iloa elämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.