IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lumet sulaa ja tulee loskaa.Lauantai 17.12.2022 06:14

Heräsin vasta nyt vaikka laiton kellon herättämään mut puoli viisi no ei se mitään mä pääsin nyt ylös ja join aamukahvit. Eilenä oli mukava päivä kävin kaupassa niin ostin suklaata, lakuja ja limua. Iltapäivän katselin ruudusta ohjelmia ja illalla olin yhden kaverin luona kylässä. Ei ole onneksi yhtään ahdistanut ja se on todella hyvä juttu nautin taas tästä hyvästä olosta kun vaan pystyy. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä ja huomenna sama. Nyt kun joulu lähestyy niin se on tavallaan ihanaa kun ei ole mihinkään kiire. Voi vaan olla rauhassa ja kerätä voimia kun ei ole mitään ohjelmaa nyt kun päätin sen että aijon pitää tauon kuntosalilla käymisestä. Menen salille sitten taas ensi vuonna eli tammikuun alussa sitten on varmasti paljon intoa aloittaa treenit.
Saa nähdä tuleeko joulun jälkeen kiloja takaisin kun syö silloin kaikenlaista. Koitan käydä lenkillä ihan joka päivä sekä syön jouluna silleen että maha tulee täyteen niin ei tule ähky olo. Saan varmasti paljon suklaata jouluna ja sitten mä syön niitä pikkuhiljaa pois. Rakastan suklaata se ei haittaa että sitä saan paljon se tekee mut vaan iloiseksi.
Ensi viikolla pitäisi käydä parhaan kaverin luona kylässä koska sillä on mulle joululahja ja olisi kiva vielä nähdä ennen joulua. Menen varmaan alkuviikosta käymään sen luona. Aamulenkille menen tässä aamusta niin tulee liikuntaa ja askelia. Eilenä oli jo aika kylmä ja nyt vissiin ilmat taas lämpenee ja lumet sulaa. Tulee kiva loskakeli mistä mä en tykkää kyllä yhtään on märkää ja lätäköitä kaikkialla. Mä jotenkin arvasin että säähän tulee nyt tämmöinen muutos ennen joulua täytyy nyt vaan sitten kestää tuota loskaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis päälle tästä tulee hyvä päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.