IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Etsin loput joululahjat tokmannilta.Perjantai 16.12.2022 05:41

Viikon päästä olen lähdössä viettämään joulua. Menen eka vanhempien luo ja sitten 25 päivä sunnuntaina menen poikaystävän luokse näkee taas kaikki rakkaat ihmiset. Tänä viikonloppuna käyn ostamassa loput lahjat tokmannilta vielä pitäisi löytää muutama lahja. Sitten on hyvä fiilis kun on löytänyt kaikki lahjat. Innolla itse odotan mitä mä saan lahjaksi varmasti kilon suklaata koska sitä mä saan aina jouluna mutta se ei haittaa mä rakastan suklaata. Siitä tulikin mieleen kun menen käymään kaupassa tänään niin voisi ostaa suklaata. Aijon taas herkutella kun viikonloppu alkaa en ole menossa mihinkään tänä viikonloppuna olen täällä. viikonloppuna aijon nukkua, käydä lenkillä, katsoa sarjoja ja ohjelmia ajattelin pitää the good doctor sarjan katsomismaratoonin olen nyt kolmannella kaudella ja se on niin hyvä sarja. Siitä tulikin mieleen että animea voisi myös katsoa viikonloppuna kun on hyvin aikaa. Olo tuntuu tällä hetkellä aika hyvältä. Eilenä oli vähän väsynyt olo sen kauppakeskus karisma reissun jälkeen mutta oli kiva reissu. Mukavaa oli shoppailla muiden kanssa siellä ja oli kivaa käydä hesessä syömässä. Tykkään todella paljon siitä mun violetista oloasusta hyvä löytö kun oli vielä alennuksessa. Seuraavan kerran olen menossa taas shoppailemaan tammikuussa kun alennusmyynnit alkaa. Kaverin kanssa pidetään shoppailupäivä käydään syömässä ja kahvilla niin jaksetaan liikkua kaikissa vaateliikkeissä. Löydän varmasti jotain kivaa taas halvalla. Meille tulee varmasti kiva shoppailupäivä kaverin kanssa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella hyvää musaa
alan nauttimaan viikonlopusta. Parasta on se kun ei ole mihinkään kiire voi vaan olla.

Olin eilenä shoppailemassa. :)Torstai 15.12.2022 05:07

Eilenä oli mukava päivä olin kauppakeskus karismassa shoppailemassa yhden porukan kanssa. Käytiin myös hesessä syömässä kun oltiin shoppailtu. Löysin joululahjoja tutuille ja itselle löysin lindex myymälästä ihanan violetin oloasun mikä maksoi yhteensä 40 euroa se oli alennuksessa vielä niin hyvä löytö. Ne housut on hauskat kun ne on leveälahkeiset kokoa M. Mä kävin useassa vaateliikkeessä niin en meinannut löytää mitään kivaa vaatetta mutta onneksi löysin tuon oloasun joululahja itselle. Vielä on viikko aikaa etsiä loput lahjat Jouluun on enää noin viikko nopeasti tää aika menee. Olo on ollut todella hyvä tällä viikolla ei ole yhtään ahdistanut se on vaan positiivinen asia. Heräsin jo tuossa neljän jälkeen eilenä en jaksanut nousta ajoissa ylös kirjoittamaan blogia halusin nukkua vähän pitempään. Olen taas aamuvirkku ja join aamukahvit äsken tänään pitäisi taas siivota koska on siivouspäivä. Pyykkiä pitää myös pestä onneksi mulla on aamu aikaa hoitaa nuo kaikki niin loppupäivän voi ottaa sitten rennosti. Menen lenkille tänään niin tulee liikuntaa tälle päivälle. Huomenna alkaa taas viikonloppu olen viikonlopun täällä ja viikon päästä lähden viettämään joulua vanhempien ja poikaystävän luokse. Innolla ja hyvällä fiiliksellä menen viettämään joulua toivon ettei tule mitään esteitä. Alkaa jo olla vähän joulufiilis mikä tuntuu musta aika kivalta. Kivaa antaa lahjoja kaikille ja kiva saada muilta myös lahjoja. Innolla odotan jo mitä poikaystävä on ostanut mulle lahjaksi. Ostan poikaystävän lahjan tuossa ensi viikolla kun tulee lisää rahaa. Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota sekä vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn Kiva päivä tänään kun ei ole kiire. Saa tehtyä kaikki asiat rauhassa.

Eilenä illalla oli kiva myrsky.Tiistai 13.12.2022 05:55

Eilenä oli ihan mukava päivä kävin aamulenkillä sitten mä nukuin melkein kolmen tunnin päikkärit mikä teki ihan hyvää sai levättyä. Menin käymään kaupassa tuossa illalla niin oli aika kiva myrsky tuolla ulkona.
onneksi kauppaan ei ollut kamalan pitkä matka. Olo tuntuu ihan hyvältä tällä hetkellä vielä. Uskon että tulee kiva päivä tänään koska mä näen poikaystävän tuossa illalla odotan innolla että näemme taas on ollut vähän ikävä sitä. Tänään mä teen ruoaksi lasagnettea mikä on yksi mun lempi ruoka huomenna teen lohikastiketta ja riisiä. Lohi oli taas kallistunut euron taas mun on pakko välillä ostaa sitä koska se on vaan niin hyvää sekä terveellistä. Olen yllättynyt että mulla on aika ok olo tällä hetkellä vaikka join alkoholia tuossa viikonloppuna. Se voi olla että se ahdistus saattaa iskeä myöhemmin tällä viikolla vielä varaudun siihen. Juon sitten alkoholia taas uutena vuotena. Hyvä että on nyt muutaman viikon tauko tässä välissä ettei juo mikä tekee todella hyvää. Heräsin tuossa viideltä en jaksanut heti herätä kun kello soi. Ei se mitään sain keitettyä aamukahvit ja se on parasta kun saa kofeiinia heti aamusta niin herää. Mä juon päivänä yhden kupin kahvia ja se on aina aamukahvi. Menen tänään taas lenkille kun olen tehnyt ruoan ja syönyt ellei ulkona ole kamala myrsky. Ulkoilu tekee varmasti hyvä tänään kun menee. Pääsee tuulettamaan päätä ja ajatuksia saa samalla askelia ja liikuntaa. Otan aamulääkkeet ja siivoan keittiön sekä tiskaan Odotan jo innolla iltaa.
Oli todella kiva ilta parhaan kaverin luona lauantaina juotiin vähän kailenlaista eli viiniä, siideriä, lonkeroa..sitten parhaalla kaverilla oli noita viinoja niin maisteltiin myös niitä. Suraavana päivänä kun heräsi niin pää oli vaan vähän kipeä ja kauhea jano ei ollut onneksi niin pahaa krapulaa.
Olen päättänyt että juon sitten seuraavan kerran uutena vuotena kun vietän sitä poikaystävän kanssa. Tulee nyt sitten muutaman viikon tauko etten nyt juo alkoholia ja se on hyvä. Uusi viikko alkaa ja saa nähdä millainen viikko on tulossa. Hetki ja päivä kerrallaan elän taas tätä viikkoa koska mulle voi iskeä se ahdistus sitten ihan puun takaa. Luulen että masennusta ei ole tulossa koska olen tällä hetkellä aika iloisella päällä.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin vielä ei tarvitse hakea mitään lääkettä.
Masennuslääkettä haen sitten lisää tammikuussa riittävät vielä tämän vuoden loppuun. Verikokeet mulla on viikon päästä maanantaina. Nopeasti nää kuukaudet menee musta aina tuntuu että olin hetki sitten verikokeissa. Tänään aijon pestä mun pyykit tässä aamusta kun on aikaa.
Saa ne tehtyä ja sitten pitäisi tehdä kauppalappu mitä ostan kaupasta ja mitä ruokaa voisi tehdä mun tekee mieli ehkä tehdä lohikeittoa se on yksi mun lempi ruoka mitä teen usein. Päätin tosiaan sen etten nyt ole menossa salille treenaamaan koska pidän siitä nyt pienen tauon kun kohta on joulu. Alan käymään sitten salilla taas tammikuun alussa. Aijon lenkkeillä nyt paljon niin se on hyvää liikuntaa tällä hetkellä. Paino ja kunto pysyy silti hyvänä kun lenkkeilee sekä koitan syödä terveellisesti. Onneksi kahvi herätti mun tänä aamuna nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Uskon että tästä tulee mukava päivä jaksaa taas kun nukuin hyvin viime yönä.

Viettämään pikkujouluja. :)Lauantai 10.12.2022 04:43

Olen tänään menossa viettämään pikkujouluja parhaan kaverin luokse aijon olla yötä sen luona. Kävin eilenä jo kaupoilla ostamassa juomat ja herkut meille. Kävin alkossa hakemassa helmeilevän omenaviini pullon mulle ja parhaalle kaverille se on yllätys sille että ostin sen. Ostin myös meille sipsiä, itselle vielä siideriä ja lonkeroa. Eiköhän noilla juomilla pärjää yhden illan ja nyt on oikeastaan ihan kiva juoda taas pitkästä aikaan mulla on ollut taas tipaton kuukausi mikä on oikeasti tehnyt ihan hyvää nyt kun juon taas niin ensi viikolla on sitten varmaan aika huono olo otan sen riskin. Kun alkaa uusi viikko niin sitten mä koitan taas vaan lenkkeillä, syödä terveellisesti sekä nukkua hyvin niin noilla keinoilla saan itseni sitten kuntoon. Juon sitten uutena vuotena kun vietän sitä poikaystävän kanssa varmaan tulee sitten taas ostettua viinipullo.
Jouluna en aijo juoda yhtään koska haluan olla silloin hyvässä kunnossa kun vietän sitä perheen ja poikaystävän kanssa. Kuulin poikaystävältä että se on jo ostanut mulle joululahjan odotan innolla mikä se on. Mä aijon ostaa poikaystävälle baileys suklaata. Ajattelin nyt että suklaata koska poikaystävä ostaa mulle sitä aina. Parhaalle kaverille annan lahjaksi geisha suklaata. Voisin itsekin ostaa sitä suklaata en ole syönyt geishaa vähään aikaan. Kun juon alkoholia niin en aijo ottaa iltalääkkeitä. Olen tehnyt niin aina kun juon pystyn olla ihan hyvin yhden illan ilman sitä lääkettä. Se on vaarallista jos juo ja ottaa lääkkeet. Aina seuraavana päivänä otan sitten aamulääkkeet ja iltalääkkeet silloin se on jo turvallista. Aijon nauttia tästä päivästä ja illasta parhaan kaverin kanssa. Ei olla nähty pitkään aikaan kunnolla niin nyt meillä on onneksi aikaa. Tulee varmasti hauska ilta unohdetaan hetkeksi huolet ja murheet ja juodaan.

Näin eilenä parhaan kaverin kirkossa. :)Perjantai 09.12.2022 05:13

Kannatti eilenä mennä sinne kirkkoon laulamaan joululauluja mun paras kaveri oli myös siellä päivän piristys kun näki sen. Huomenna olen menossa sen luokse viettämään pikkujouluja. Käyn tänään kaupoilla ostamassa juomat mitä juodaan ja sitten vähän joulupipareita. Mietin haluanko ostaa viinipullon? En ole juonut viiniä pitkään aikaan tekee kyllä nyt mieli voisi vaikka ostaa niin juodaan se parhaan kaverin kanssa puoliksi. Sitten aijon ostaa juomaksi siideriä ja lonkeroa. Ihan kivaa taas juoda pitkästä aikaan ja kivempaa vielä parhaan kaverin kanssa. Meille tulee varmasti hauska ilta. Herkutellaan siinä samalla kun juodaan katsotaan mihin asti sitten valvotaan huomenna.
Eilenä oli yllättävän mukava päivä pitkästä aikaan eikä mua onneksi ahdistanut pahasti. Tästä tulee myös hyvä päivä koska on perjantai ja viikonloppu alkaa. Aijon ehkä nukkua päikkärit tänään jos nukuttaa. Eilenä mä kerkesin nukkua puolen tunnin päikkärit. Heräsin tänään tuossa puoli viideltä kun kello soi aamukahvit juotu kohta otan aamulääkkeet.
Ihanaa kun tänään ei ole mihinkään kiire voi vaan olla. Aijon käydä lenkillä tänään päivällä niin tulee askelia ja liikuntaa taas tälle päivälle.
Illalla olen menossa sitten yhden kaverin luokse kylään nähtiin myös eilenä kun mentiin sinne kirkkoon. Kivaa kun olen nähnyt mun kavereita melkein joka päivä sekin piristää paljon mun mieltä. Voi aina jutella niiden kanssa ihan mistä vaan ja huumoria pitää myös olla niin saa nauraa. Kaverit on mun elämässä paras asia ja olen siitä niin onnellinen että mulla on kavereita jotka rakastaa ja välittää musta ja mä välitän niistä. Olen tuntenut mun kaverit jo melkein 14 vuotta
Onneksi ystävyys on kestänyt jo noin pitkään. Nyt perjantai musat soimaan ja nauttimaan viikonlopusta. Tulee mukava viikonloppu parhaan kaverin kanssa.
Tänään olen menossa yhden porukan kanssa kirkkoon laulamaan joululauluja ollaan tehty niin joka vuosi ja se on ollut ihan mukavaa. Tulee semmoinen joulufiilis päälle kun laulaa joululauluja tai sitten kuuntelee niitä. Voin sanoa että tuo piristää mun mieltä paljon tänään niin luulen ettei sitten tule sitä ahdistusta kun keskittyy vaan laulamiseen. Eilenä oli jo paljon parempi päivä mitä silloin maanantaina ja tiistaina. Siivosin jo eilenä ja pesin pyykit sekä kävin lenkillä kun oli kiva sää ulkoilla.
Eilenä katsoin sitten iltapäivän the good doctoria ja syke sarjaa. Olen kohta katsonut toisen kauden the good doctor sarjaa ja vielä on kolme kautta katsomatta. Vielä on paljon katsottavaa pakko sanoa että tuo on yksi parhaista sarjoista mitä olen katsonut. Sain eilenä katsottua salkkarit siinä on alkanut taas tapahtua niin innolla haluan tänään nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu siinä. Temppareita pitää myös katsoa koska tulee taas uudet jaksot tuonne ruutuun. Odotan että siinäkin alkaa sitten tapahtua enemmän. Sain eilenä maksettua laskuja pois ja tilille jäi vielä kiva summa rahaa niin hyvin pärjää. Kaverin kanssa tehdään se shoppailureissu tammikuun alussa kun alennusmyynnit sitten alkaa. Sitten on mukavaa shoppailla kun saa halvalla kaikkea kivaa. Katsoo mitä kaikkea kivaa sitten löydän. Käydään sitten myös syömässä jossain ja kahvilla pidetään kiva shoppailupäivä piristää varmasti mieltä.
Join aamukahvit äsken niin nyt olen ihan hereillä ja olo tuntuu ihan hyvältä. Otan kohta aamulääkkeet on hyvä että syön masennuslääkettä joka aamu koska se sama lääke lievittää hyvin ahdistusta. En aijo todellakaan lopettaa masennuslääkkeen syömistä koska se lääke auttaa mua todella paljon. Samoin kun leponex lääke auttaa skitsofreniaan.
Onneksi olen oppinut elämään tuon sairauden kanssa ja voin sanoa että elämä on jo paljon helpompaa. Siinä meni monta vuotta että tilanne on tämä. Mä olen aika onnellinen tällä hetkellä ja mun elämä on aika hyvässä tasapainossa vaikka sitten välillä alkaa ahdistaa. Onneksi ei sentään ihan joka päivä ahdista se ahdistus tulee jos olen todella väsynyt. Nyt olen ollut väsynyt ei sitä aina jaksa elän aina hetken ja päivän kerrallaan kun se ahdistus tulee.

Ahdistusta edelleen.Keskiviikko 07.12.2022 05:09

Eilenä olo oli vähän vielä taas ahdistunut tuossa illalla. En joutunut ottamaan rauhoittavia onneksi leponex on semmoinen että sekin rauhoittaa aina illalla ja pystyy hyvin nukkumaan öisin se on samalla hyvä unilääke. Tällä hetkellä olo tuntuu ihan hyvältä mutta katsotaan että miten tää päivä sujuu. Olen nyt miettinyt nämä viime päivät että mistä tää ahdistus johtuu? Alkoholista se ei johdu koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ehkä olen vaan jotenkin väsynyt niin sen takia mua vaan ahdistaa. No elän hetken ja päivän kerrallaan taas tätä mun elämää. Muuten mun elämässä on kaikki asiat ihan hyvin. Ahdistus on se ainoa huolen aihe tällä hetkellä onneksi ei masenna se olisi vielä pahempi olotila kun ahdistus. Koitan taas tässä elämässä keskittyä vaan hyviin juttuihin mitkä tuo mulle paljon iloa elämään tärkein niistä ovat ystävät. Eilenä mä vietin itsenäisyyspäivää yhden mun kaverin kanssa ja se oli mukavaa ei tarvinnut yksin viettää itsenäisyyspäivää. Syötiin hyvää ruokaa ja juteltiin vaan niitä näitä. En jaksanut alkaa katsoa mitään linnan juhlia menin jo eilenä ajoissa nukkumaan koska nukutti. Maksan kohta tuon hammaslääkäri laskun ja vuokran. Rahaa on tullut kelalta tänään niin pystyy maksamaan nuo laskut pois. Onneksi jää rahaa vielä laskujen jälkeen niin selviää. Tällä viikolla aijon jatkaa joululahjojen hankintaa.
Ostan osan nyt ja osan ennen joulua niin sitten ne lahjat on hankittu.
Menen tokmannille Etsimään kaikki lahjat onneksi asun ihan lähellä tokmannia. Olin eilenä niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita.
Tänään katson molemmat jaksot se on kätevää kun ne on tuolla mtv palvelussa niin voi katsoa sieltä koska vaan. Eilenä katsoin syke sarjaa muutaman jakson. Otan aamulääkkeet ja alan taas siivota keittiötä.
Roskat pitää viedä tänään roskiin koska niitä on kertynyt. Toivon että tulee hyvä päivä eikä ala taas ahdistamaan. Jos se tulee niin kyllä mä selviän siitä sitten taas. Meditoin ja teen mindfulness harjoituksia kun alkaa ahdistaa niin nuo keinot helpottaa varmasti heti oloa. Onneksi kävin vuosia sitten semmoisen mindfulness kurssin todella iso apu mun elämään.

Ahdistus ja harhat tuli eilenä.Tiistai 06.12.2022 05:45

Eilenä ei alkanut maanantai sittenkään kamalan hyvin. Aamu meni ihan mukavasti mutta sitten iltapäivällä alkoi pahasti ahdistaa ja illalla sitten tuli harhat ja mä vaan itkin. Mä selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä. Kun itkupurkaus sitten tuli niin se vaan onneksi helpotti mun oloa. Nuo harhat olisi tullut ennemmin tai myöhemmin. Nyt on hyvä kun ne tuli taas niin uskon että nyt niitä ei tule hetkeen. Voin sanoa että nyt on aika kevyempi olo kun sai taas itkettyä ja se tekee mulle aina hyvää kun itken. Saa kaiken pahan olon purettua pois sillä. Sain eilenä sen hammaslääkärilaskun niin se oli 68 euroa. Maksan sen huomenna heti pois kun tulee rahaa mä arvasin että se lasku oli sen vähän yli 60 euroa.
Itsenäisyyspäivä tänään en mitenkään ihmeellisesti vietä sitä. Syön kyllä hyvää ruokaa tänään ja se on siinä. Aamulenkille olen menossa tässä aamusta taas niin saa raitista ilmaa. Mä päätin nyt kun joulu alkaa lähestyä niin pidän pienen tauon kuntosalilla käymisestä. Aijon nyt rauhoittua ja keskittyä joulun viettoon. Lenkkeilyä aijon jatkaa joka päivä niin se on myös ihan hyvää liikuntaa. Sitten kun vuosi vaihtuu niin innolla sitten taas salille treenaamaan. Voisi vaikka ostaa tokmannilta sitten tammikuussa uusia david urheiluvaatteita niin on sitten uudet treenivaatteet. Aijon tänään ottaa käyttöön nuo uudet korvikset mitkä ostin tokmannilta. Ne on semmoiset vihreät joulupallot.
Todella kivat ne oli mulla eilenäkin käytössä maksoi vaan 3 euroa. Nyt otan aamulääkkeet ja katson mitkä vaatteet laitan tänään päälle kun on itsenäisyyspäivä. Jotain kivaa aijon laittaa päälle niin piristää mieltä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä pahin olo on jo takanapäin.
Uusi viikko taas alkaa hyvällä fiiliksellä aijon aloittaa tämän viikon. Jaksoin nousta äsken ylös kun kello soi ja join aamukahvit. Eilenä oli kiva päivä mä kävin siellä tokmannilla ja löysin sieltä uudet yöhousut ja korvikset. Ne yöhousut oli tarjouksessa maksoi vaan 12 euroa ne on harmaan väriset ja niissä on taskut. Hyvä löytö koska mä tarvitsin ne uudet yöhousut koska edelliset oli jo kuluneet ja vanhat. Juu sorruin shoppailemaan mutta teki kauheasti mieli ostaa itselle jotain pientä kivaa.
Mulla meni vaan 15 euroa ne korvikset maksoi vaan 3 euroa. Aijon ottaa tänään käyttöön nuo korvikset. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin ja mun ei tarvitse tällä viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on. Huomasin kyllä tuossa että masennuslääkettä pitää kohta hakea lisää riittävät tämän vuoden loppuun. Olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä otan aamulääkkeet kohta. Uskon että tästä tulee mukava päivä aijon käydä lenkillä tänään ja illalla mä näen yhtä mun kaveria. Kohta alan pesemään pyykkiä niin saa ne hoidettua tässä aamulla. Eilenä katsoin loppupäivän taas the good doctor sarjaa ja sykettä. Hyviä sarjoja ovat olen jäänyt niihin ihan koukkuun. Sain katsottua eilenä tempparit siinä oli näköjään pientä draamaa kohta siinä alkaa varmasti tapahtua enemmän mielenkiinnolla haluan nähdä mitä tapahtuu. Jee, salkkarit tulee tällä viikolla taas innolla aijon katsoa. Siinäkin alkaa varmasti taas tapahtua. Kohta Vissiin salkkarit jää joulutauolle? No sitten ensi vuonna taas jatkuu uusin jaksoin.
Nyt otan aamulääkkeet, alan tiskaamaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia. Parasta tässä päivässä on myös se ettei ole mikään kiire.