IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistus ja harhat tuli eilenä.Tiistai 06.12.2022 05:45

Eilenä ei alkanut maanantai sittenkään kamalan hyvin. Aamu meni ihan mukavasti mutta sitten iltapäivällä alkoi pahasti ahdistaa ja illalla sitten tuli harhat ja mä vaan itkin. Mä selvisin onneksi ilman rauhoittavaa lääkettä. Kun itkupurkaus sitten tuli niin se vaan onneksi helpotti mun oloa. Nuo harhat olisi tullut ennemmin tai myöhemmin. Nyt on hyvä kun ne tuli taas niin uskon että nyt niitä ei tule hetkeen. Voin sanoa että nyt on aika kevyempi olo kun sai taas itkettyä ja se tekee mulle aina hyvää kun itken. Saa kaiken pahan olon purettua pois sillä. Sain eilenä sen hammaslääkärilaskun niin se oli 68 euroa. Maksan sen huomenna heti pois kun tulee rahaa mä arvasin että se lasku oli sen vähän yli 60 euroa.
Itsenäisyyspäivä tänään en mitenkään ihmeellisesti vietä sitä. Syön kyllä hyvää ruokaa tänään ja se on siinä. Aamulenkille olen menossa tässä aamusta taas niin saa raitista ilmaa. Mä päätin nyt kun joulu alkaa lähestyä niin pidän pienen tauon kuntosalilla käymisestä. Aijon nyt rauhoittua ja keskittyä joulun viettoon. Lenkkeilyä aijon jatkaa joka päivä niin se on myös ihan hyvää liikuntaa. Sitten kun vuosi vaihtuu niin innolla sitten taas salille treenaamaan. Voisi vaikka ostaa tokmannilta sitten tammikuussa uusia david urheiluvaatteita niin on sitten uudet treenivaatteet. Aijon tänään ottaa käyttöön nuo uudet korvikset mitkä ostin tokmannilta. Ne on semmoiset vihreät joulupallot.
Todella kivat ne oli mulla eilenäkin käytössä maksoi vaan 3 euroa. Nyt otan aamulääkkeet ja katson mitkä vaatteet laitan tänään päälle kun on itsenäisyyspäivä. Jotain kivaa aijon laittaa päälle niin piristää mieltä. Uskon että tästä tulee hyvä päivä pahin olo on jo takanapäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.