IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistusta edelleen.Keskiviikko 07.12.2022 05:09

Eilenä olo oli vähän vielä taas ahdistunut tuossa illalla. En joutunut ottamaan rauhoittavia onneksi leponex on semmoinen että sekin rauhoittaa aina illalla ja pystyy hyvin nukkumaan öisin se on samalla hyvä unilääke. Tällä hetkellä olo tuntuu ihan hyvältä mutta katsotaan että miten tää päivä sujuu. Olen nyt miettinyt nämä viime päivät että mistä tää ahdistus johtuu? Alkoholista se ei johdu koska en ole nyt juonut alkoholia kuukauteen. Ehkä olen vaan jotenkin väsynyt niin sen takia mua vaan ahdistaa. No elän hetken ja päivän kerrallaan taas tätä mun elämää. Muuten mun elämässä on kaikki asiat ihan hyvin. Ahdistus on se ainoa huolen aihe tällä hetkellä onneksi ei masenna se olisi vielä pahempi olotila kun ahdistus. Koitan taas tässä elämässä keskittyä vaan hyviin juttuihin mitkä tuo mulle paljon iloa elämään tärkein niistä ovat ystävät. Eilenä mä vietin itsenäisyyspäivää yhden mun kaverin kanssa ja se oli mukavaa ei tarvinnut yksin viettää itsenäisyyspäivää. Syötiin hyvää ruokaa ja juteltiin vaan niitä näitä. En jaksanut alkaa katsoa mitään linnan juhlia menin jo eilenä ajoissa nukkumaan koska nukutti. Maksan kohta tuon hammaslääkäri laskun ja vuokran. Rahaa on tullut kelalta tänään niin pystyy maksamaan nuo laskut pois. Onneksi jää rahaa vielä laskujen jälkeen niin selviää. Tällä viikolla aijon jatkaa joululahjojen hankintaa.
Ostan osan nyt ja osan ennen joulua niin sitten ne lahjat on hankittu.
Menen tokmannille Etsimään kaikki lahjat onneksi asun ihan lähellä tokmannia. Olin eilenä niin väsynyt etten jaksanut katsoa salkkareita.
Tänään katson molemmat jaksot se on kätevää kun ne on tuolla mtv palvelussa niin voi katsoa sieltä koska vaan. Eilenä katsoin syke sarjaa muutaman jakson. Otan aamulääkkeet ja alan taas siivota keittiötä.
Roskat pitää viedä tänään roskiin koska niitä on kertynyt. Toivon että tulee hyvä päivä eikä ala taas ahdistamaan. Jos se tulee niin kyllä mä selviän siitä sitten taas. Meditoin ja teen mindfulness harjoituksia kun alkaa ahdistaa niin nuo keinot helpottaa varmasti heti oloa. Onneksi kävin vuosia sitten semmoisen mindfulness kurssin todella iso apu mun elämään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.