IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kohta on joulu :)Torstai 22.12.2022 04:06

Tänään olen lähdössä joulun viettoon poikaystävä hakee mut tuossa päivällä niin menen sen luokse ensin viettämään joulua ja sitten huomenna menen vanhempien luokse. Näen kaikki mun sisarukset jouluna mikä on aika mukavaa koska mä näen niitä todella harvoin ostin niille kaikille pienet joululahjat saa nähdä mitä mä saan sitten niiltä lahjaksi. Kävin eilenä illalla parhaan kaverin luona kylässä höpöteltiin, juotiin teetä ja syötiin pullaa. Näen sitten seuraavan kerran parasta kaveria vasta ensi vuonna toivotin sille hyvät joulut ja uudet vuodet
luvattiin soitella ja viestitellään. Mä heräsin jo vähän ennen puoli neljää tänään en saanut enää unta niin nousin nyt ylös ja aloin keittämään aamukahvia nyt kun on saanut kofeiinia niin on ihan hereillä. Rahaa on tullut tänään mikä on hyvä niin maksan kohta loput laskut pois ja mulle onneksi jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Ostan tänään poikaystävälle sen joululahjan ja mä pääsen näkemään mitä se on ostanut mulle joululahjaksi. Kuulin että se oli ostanut mulle kolme joululahjaa yksi niistä on joku suklaa sen se ainakin paljasti. Alan kohta pakkailemaan kamoja ja mä tiedän jo mitä puen jouluna päälle. Laitan yhdet mun mustat legginsit ja mustan pitkän hupparin ja niiden kanssa joulu korvikset mitkä ostin tokmannilta sitten vielä villasukat jalkaan rennot vaatteet jouluna haluan näyttää nätiltä. Päätin sen etten juo yhtään alkoholia jouluna mun ei edes tee mieli. Poikaystävä sanoi että se käy alkossa tänään hakemassa jotain juomaa olin vaan että ok. Mä juon vaan kahvia, teetä ja limua ne riittää mulle eikä tule huonoa oloa.
Juon alkoholia sitten taas uutena vuotena kun vietän sitä poikaystävän kanssa. Korkkaan taas viinipullon ja juon myös siideriä ja lonkeroa.
Koitan sitten valvoa sinne kahteentoista asti kun vuosi vaihtuu ja haluan nähdä paljon raketteja. Nyt otan aamulääkkeet, alan kuunnella hyvää musaa ja alan pakkailemaan Aijon nauttia joulusta tulee varmasti mukava joulu. Olen siitä iloinen että ole nyt hyvässä kunnossa ei masenna tai ahdista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.