IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä on yli kilo suklaata.Torstai 29.12.2022 05:03

Eilenä mulla oli tosi väsynyt olo melkein koko päivän ei onneksi sentään ahdistanut. Tuli nukuttua eilenä pitkät päikkärit mikä teki onneksi vaan hyvää kun heräsin iltapäivällä niin lähdin lenkille se onneksi vähän herätti ja tuli hetkeksi pirteämpi olo. Tänä aamuna heräsin kun kello soi ja join vahvat aamukahvit uskon että tänään en ole niin väsynyt mitä eilenä.
Siivouspäivä taas tänään ja pitää pestä pyykkiä onneksi on aamu tehdä nuo kaikki niin loppupäivän voi sitten ottaa ihan rennosti. Vaihdan kohta uudet lakanat sänkyyn mitkä sain vanhemmilta joululahjaksi ne oli aika kivat tykkäsin. Mulla kestää jonkin aikaa että saan kaikki suklaat syötyä mitä sain joululahjaksi. Olen kohta saanut syötyä nuo riisisuklaat mitkä sain poikaystävältä joululahjaksi. Mulla on yli kilo suklaata saan sitä aina niin paljon joka joulu en aijo valittaa koska mä tykkään suklaasta.
Tarkistin mun lääkkeet niin ensi viikolla aijon hakea lisää leponexia
huomasin myös että masennuslääkettä pitää myös kohta hakea.
Edelleen mulla on rauhoittavia avaamaton paketti hyvin olen pärjännyt ilman sitä lääkettä olen siitä todella ylpeä. Salkkarit jäi nyt tauolle ja jatkuu sitten vasta 23 päivä tammikuuta saa sitten nähdä mitä siinä seuraavaksi tapahtuu odotan innolla uusia jaksoja. Olen taas katsonut the good doctor sarjaa sekin on jännittävä olen jäänyt siihen ihan koukkuun
vielä on paljon katsottavaa monta jaksoa olen siinä nyt kolmannella kaudella. Olo ja fiilis tuntuu tällä hetkellä hyvältä uskon että tästä tulee hyvä päivä aijon taas lenkkeillä tänään saa sitten raitista ilmaa ja askelia. Otan nyt aamulääkkeet ja alan ensin siivoamaan keittiötä ja sen jälkeen imuroimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.