IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna pikkujoulut. :)Tiistai 20.12.2022 05:12

Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä aika rento päivä. Katson taas sarjoja ja ohjelmia, nukun ehkä päikkärit, käyn lenkillä..niin siinä tää tiistai päivä sitten mukavasti menee. Huomenna on sitten ne pikkujoulut ja hyvällä fiiliksellä olen menossa sitten sinne. Kivaa nähdä kaikki tutut ihmiset sitten siellä tulee varmasti kiva päivä en vielä ole päättänyt mitä puen sinne päälle no tässä on vielä aikaa katsoa ja miettiä. Olo on hyvä edelleen onneksi niin olen nyt hyvässä kunnossa. Ahdistusta ei ole nyt ollut moneen päivään ja se on tosi hyvä juttu. Eikä mua ole yhtään masentanut mikään niin sekin on hyvä. Onneksi syön lääkkeitä niin en auttaa paljon noihin olotiloihin ja masennuslääke on samalla hyvä ahdistuslääke. Harhoja mulla ei ole nyt ollut taas hetkeen ja olen huomannut että niitä tulee nyt aina harvoin eikä onneksi jatkuvasti. Ne tulee aina siinä vaiheessa kun olen todella väsynyt ja ahdistunut.
Aijon nyt taas keskittyä hyviin asioihin mitkä tuo mulle paljon iloa elämään sekä elän hetken ja päivän kerrallaan niin silleen elämä tuntuu musta paljon helpommalta. Jos tulee huono päivä niin tiedän että selviän sitten siitä ja ajattelen taas että huomenna on varmasti parempi päivä
koitan koko ajan ajatella positiivisesti. Heräsin tänään jo puoli viideltä ja aamukahvit join äsken onneksi kofeiini herättää joka aamu juon aika vahvaa sekä selviän päivän aikana yhdellä kupilla kahvia. Nyt otan aamulääkkeet ja voisin kohta vaihtaa puhtaat lakanat sänkyyn. Huomenna ajattelin jo siivota kun on hyvin koko aamu aikaa pesen taas pyykkiä sitten torstain voi ottaa sitten rennosti. Nautin nyt myös siitä kun ei ole mikään kiire minnekkään aijon nyt vaan keskittyä joulun viettoon ja rauhoittua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.