IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Huomenna olen lähdössä joulun viettoon menen ensin poikaystävän luokse viettämään joulua ja sitten viikonloppuna vanhempien luokse kivaa taas nähdä kaikki tulen sitten maanantaina takaisin. Nopeasti tää viikko on taas mennyt onneksi ahdistusta tai masennusta ei ole ollut yhtään ja se on todella hyvä juttu. Olen onneksi iloinen ja positiivinen kun joulu tulee. Eilenä aloitin jo siivoukset niin tänään pitää enää pestä pyykkiä, mopata lattiat ja pestä vessa kämppä on sitten siisti kun lähden joulun viettoon. Alan jo tänään pakkailemaan kamoja ja huomenna sitten loput ennen lähtöä. Poikaystävällä on enää tää työpäivä niin sillä alkaa sitten parin viikon joululoma tulee hakemaan mut huomenna sitten päivällä Käydään kaupoilla ja ostan poikaystävälle baileys suklaan minkä vahingossa jo paljastin sille eilenä sanoin sen kun juteltiin puhelimessa.
Pikkujoulut peruuntui tänään mutta se ei haittaa koska olen menossa illalla käymään parhaan kaverin luona kylässä. Saan siltä joululahjan on ihan kiva vielä nähdä ennen kun joulu tulee. Suunniteltiin parhaan kaverin kanssa että vietetään sitten mun synttäreitä ja ystävänpäivää helmikuussa katsotaan mitä sitten juodaan ja syödään. Aijon myös poikaystävän kanssa viettää myös mun synttäreitä elämä on yhtä juhlaa ja se ei haittaa koska tykkään juhlia kaikkien rakkaiden ihmisten kanssa
kivaa kun on taas mitä odottaa. Tänään aijon käydä lenkillä tuossa päivällä eilenä oli kiva lumisade kun olin lenkillä. Vähän oli pakkasta ja se oli hyvä ettei ollut kamalan kylmä. Nyt otan aamulääkkeet laitan musaa soimaan taustalle ja siivoukset jatkuvat. Pyykit vien hetken päästä ei onneksi ole kauheasti pyykkiä kertynyt. Tästä tulee hyvä päivä ja huomista odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.