IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hammaslääkäriin.Perjantai 28.02.2020 07:25

Joudun tänään soittamaan hammaslääkäriin. Mulla on ylhäältä yksi hammas todella kipeä. Toivon että saan tänään ajan niin saa hampaan kuntoon. Mua ei onneksi pelota yhtään. Laittavat varmaan siihen paikan. Tuskin repivät sitä heti irti. Saa sitten nähdä millainen lasku tulee perässä. Varmaan iso lasku tulee. Ei haittaa. Mulla on onneksi rahaa maksaa nuo kaikki hammaslääkäri laskut. Saa ne hoidettua sitten nopeasti pois alta. Viikko on mennyt aika raskaasti. Väsyttänyt tosi paljon. No onneksi tänään on perjantai ja alkaa viikonloppu.
Pääsee viettämään aikaa kavereiden kanssa. Poikaystävä on tulossa taas käymään. Haetaan sitten pizzat ja vähän leffamässyä. Katsellaan leffoja netflixistä. Putous tulee taas huomenna. Toiseksi viimeinen jakso. Harmi että se kohta loppuu. Olisi saanut vielä jatkua. Toivon että siitä tulee taas uusi kausi. Posse tulee tänään. Se me katsotaan taas parhaan kaverin kanssa. Sekä salkkarit. Tulee kiva ilta tänään.
Pitää käydä tänään kaupassa. Ostaa vähän limua ja sipsiä. Siinä on mun viikonloppu herkut. Sain eilen kaikki tämän kuun laskut maksettua. Kivasti jäi vielä tilille rahaa. Aijon säästää ne. Nyt en tuhlaa.
Pitää alkaa säästämään seuraavaan desuconiin ja laivareissuun mikä tehdään sitten kavereiden kanssa heinäkuussa.
Kaikkea kivaa tulossa tänä vuonna. Paljon reissuja. On jotain mitä odottaa. Saa varmasti säästettyä paljon rahaa. Laskin niin pystyn joka kuukausi ainakin nostaa 40 euroa säästöön.
Se on hyvä summa. Sitten se kasvaa pikkuhiljaa. Sitten mulla on nopeasti rahat kasassa reissuja varten. Mutta. Kohta pitää soittaa sinne hammaslääkäriin. Katsotaan miten käy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.