IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Putous oli taas paras.Sunnuntai 16.02.2020 09:23

Viikonloppu kohta vietetty. On ollut mukavaa. Eilen valvoin parhaan kaverin kanssa illalla. Katsottiin putous ja rehtori. Oli todella hauska putous jakso kun ne oli bb talossa. Ei vitsit mä vaan nauroin kun katsoin. Oli sekin mukava yllätys kun siellä näkyi vanhoja bb asukkaita.
Helmeri on yksi mun suosikki big brotherista. Ihan paras.
Eilen tuli vikat rehtori jaksot. Toivon että siitä tulee uusi kausi joskus. Sekin on hauska ohjelma. Olen katsonut kaikki jaksot. Kävin eilen lenkillä. Noin puolen tunnin lenkin. Oli ihan mukava ilma. Huomenna menen sitten taas salille kuntoilemaan. Tekee hyvää viikonlopun jälkeen. Päästä taas liikkeelle. Sain eilen melkein juotua kaikki coca cola tölkit. Vielä on yksi tölkki jäljellä. Aijon säästää sen.
Aijon ensi kuun alussa varata ajan parturiin. Haluan nyt uudet hiukset.
Uusi look. Ensi kuun alussa tulee taas rahaa niin hyvin saan sitten maksettua sen parturin. Ajattelin vähän polkkatukka mallia.
Kevyet hiukset. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Toivon että ensi viikko menee hyvin. Mutta varaudun siihen jos tulee yllättäen huonoja oloja. Kuten ahdistusta tai harhoja. Jos noita olotiloja sitten tulee, niin sitten syö rauhottavia. Päivä kerrallaan nyt taas eletään tätä elämää.
Sitä ei voi tietää mitä huomenna tapahtuu.
Mun ei varmaan tarvitse hakea lääkkeitä vielä ensi viikolla.
Kaikkia pitäisi olla. No sen näkee sitten kun jaan huomenna lääkkeet dosettiin. Huomasin että karpalokapseleita pitää kohta ostaa taas lisää. Kun aloin syömään niitä niin niiden jälkeen mulla ei ole ollut mitään tulehduksia. Suosittelen syömään niitä. Tänään aijon käydä tokmannilla. Ostan nyt puuroa koska mä päätin, että alan syömään puuroa joka aamu. Kunnon kaurapuuroa. Pitää nälän hyvin poissa aamupäivän. Onneksi puuro on aika halpaa.
Sekä terveellistä. Tekee vaan vatsalle hyvää. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Nautin tästä päivästä täysillä.
Aijon nukkua varmaan taas päikkärit. Nyt kun on aikaa nukkua.
Poikaystävän viikonloppu meni mukavasti. Soiteltiin hetki sitten. Se on vaan hyvä jos sillä on ollut hauskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.