IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Netflixiin tulossa lisää anime leffoja.Keskiviikko 19.02.2020 08:38

Viikko on sujunut ihan hyvin. Mutta eilen illalla mulle tuli tosi huono olo. alkoi vaan ahdistaa. Oli pakko siinä kohtaa ottaa se rauhottava. Mikä sitten auttoi heti kun sen otti. Loppu ilta meni sitten hyvin. Olin parhaan kaverin luona eilisen illan. Katsottiin salkkarit ja moderni perhettä. Meinasin nukkua tänään pommiin. Onneksi mä kerkesin nyt herätä ajoissa. Sain aamukahvit keitettyä. Nyt olen ihan hereillä ja valmiina uuteen päivään. Uskon että tästä päivästä tulee hyvä päivä.
Toivon että ei ala ahdistaa tänään. Mutta jos alkaa ahdistaa, niin sitten pitää vaan ottaa se rauhottava. Koitan tänään vaan ajatella mukavia asioita. Niin päivästä tulee varmasti hyvä. Tänään on taas salitreenit.
Innolla menen tänään salille. Viimeksi kun olin salilla niin oli kyllä hyvät treenit. Tänään taas sama. Salkkarit jäi eilen kyllä tosi jännään kohtaan. Pakko taas katsoa tänään. Mitäköhän Karille käy?
Selviää tänään. Lemmen viemää on mennyt myös jännäksi. Sekin pitää katsoa tänään. Hyvin kerkiää katsoa sen ennen kun menee salille.
Kohta alan kuunnella vähän musiikkia. Semmoista musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Mietin mitäköhän sitä nyt tekisi aamupäivän? Olenko koneella vai katsoa netflixiä? Netflixiin on tulossa lisää animeleffoja. Ne kaikki pitää sitten katsoa kun ne tulee. Niitä oli aika monta.
Varmasti hyviä. Niin ja lisää animea tulee myös nyt netflixiin.
Nekin pitää katsoa. No ainakin on sitten katsottavaa taas.
Ei tule tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.