IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kauppakeskus karisma.Torstai 20.02.2020 07:28

Kävin eilen kauppakeskus karismassa. Paras kaveri oli mukana. Pyörittiin kahdestaan siellä. Käytiin kaikki vaateliikkeet läpi. Käytiin stadium liikkeessä, niin sieltä mä löysin pinkin t-paidan. Maksoi vaan 16 euroa. Se on hyvä paita kun menee salille. Laitoin sen jo eilen päälle kun menin salille eilen. Moni sanoi mulle että hei, sulla on hieno paita!
Minut heti huomattiin kun mulla oli se paita päällä. Muuta mä en sitten ostanutkaan karismasta. Paras kaverikaan ei ostanut mitään sieltä.
Aina vaan ei löydy. Käytiin yhdessä liikkeessä missä oli paljon Guess merkkisiä tuotteita. Oli laukkua ja t-paitaa. Olisin halunnut ostaa Guess t-paidan mutta oli aika kallis. Ehkä joku toinen kerta. Olin tosiaan eilen salilla. Hyvät treenit oli. Hiki tuli pintaan. Sekä hyvä olo. Nukuin todella hyvin viime yönä. Heräsin aika ajoissa tänään. Vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on keitetty jo. Huomenna on taas perjantai.
Olen menossa varmaan taas poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Päästään viettämään laatuaikaa taas. Ajattelin huomenna käydä taas alkossa. Haen sieltä taas viinipullon.
Tekee mieli taas viiniä. Huomenna tulee takuueläke. Lisää rahaa.
Pystyy hyvin ostamaan juomat ja ruokaa viikonlopulle.
Haluaisin kokeilla jotain uutta viiniä mitä en ole ennen juonut.
Voisin jo vaikka mennä tänään katsomaan alkoon mitä viinejä siellä on. Ostaa sitten huomenna sen pullon. Poikaystäväkin varmaan ostaa huomenna juotavaa kun käydään alkossa.
Vietetään huomenna kiva perjantai ilta. Varmaan taas saunotaan.
Kaverit lähtee myös muualle viikonloppuna. Päästää kaikki lähtemään jonnekkin. Näen sitten kaverit ensi viikolla.
Alan taas siivoilemaan. Torstai on aina mun siivouspäivä. Pitää pyykit myös pestä. Onneksi on nyt aamupäivä aikaa hoitaa nuo hommat. Laittaa hyvää musiikkia soimaan taustalle, niin on kivempi siivota.
Huomista päivää odotan innolla. Sekä viikonloppua. Tää viikko on mennyt niin nopeasti taas. HYvin on mennyt paitsi mulla oli se yksi huono ilta kun jouduin ottamaan sen rauhottavan.
Uskon että viikonloppu menee mukavasti. Tuskin joutuu ottamaan sitä rauhottavaa. Nyt mä koitan vaan ajatella mukavia asioita.
Olla positiivinen. Niin ei ala ahdistaa. Mulla on paljon hyviä asioita elämässä, Nautin niistä nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.