IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon suklaata. :)Lauantai 15.02.2020 08:32

Eilenä oli ihan paras päivä pitkään aikaan. Viettää aikaa kavereiden kanssa ystävänpäivänä. Näin eilen myös poikaystävää. Ostin sille viinapullon ystävänpäivä lahjaksi. Mä sain taas poikaystävältä lahjaksi Sydän Geisha suklaarasian. Sekä kismet patukan. Kavereilta sain suklaata myös. Nyt sitä on paljon. No syö niitä sitten pikkuhiljaa.
Nukuin eilen tunnin päikkärit, Oli mukavaa taas nukkua. Varmaan tänään taas nukun päikkäreitä. Nyt mulla on taas tosi hyvä olo.
Mikään ei nyt onneksi silleen ahdista. Olen huomannut että harhojakaan ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä asia.
Rauhottavia en ole syönyt pitkään aikaan. Mulla menee nyt hyvin ja mä nautin siitä. Tänään taas parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Katsomme putouksen. Aijon ottaa iltalääkkeet myöhemmin niin jaksaa valvoa. Tänään putous jaksossa hahmot ovat big brother talossa.
Varmasti hauska jakso! Saa taas kunnon naurut. Eilinen salkkari jakson loppu vähän mietitytti. Mitä siinä kirjeessä oli kun Gunnar luki sen?
No maanantaina sitten taas näkee mitä salkkareissa taas tapahtuu.
Sain eilen laskun hammaslääkäristä. Noin 37 euroa. Olin suuhygienistillä alku kuusta. No onneks ei sentään lasku ollut 50 euroa. Menen taas hammaslääkäriin maaliskuussa. 12 päivä. Paikkaavat hampaan. Onneksi mä pääsen sen hammaslääkärin luokse mikä mulla on nyt aina ollut kun olen käynyt hammaslääkärissä. Voin sanoa että se on ollut paras hammaslääkäri. Paras kaverikin on käynyt sen luona. Mutta nyt en mieti mitään hammaslääkäri juttuja. Tänään aijon katsella netflixiä.
Sarjoja ja leffoja mitä siellä on. Samalla syön sipsiä mitä ostin eilen.
Limua mulla on vielä muutama tölkki. Join eilen yhden coca cola tölkin. Tänään aijon juoda toisen. Samalla kun katson putousta.
Mutta. Tänään on ihana kiireetön päivä. Aijon vaan olla ja nauttia.
Menen ehkä lenkille iltapäivällä. Tänään soitellaan sitten poikaystävän kanssa. Että miten sillä menee.
Sillä on varmasti ollut hauskaa. Ikävä on sitä. No näemme taas ensi viikolla. Olen menossa varmaan sen luokse viikonlopuksi.
Ensi viikko menee varmaan taas äkkiä. Nää viikot on menneet nopeasti. Nyt on melkein kevät. Ihanaa. Valoa on enemmän.
Illat ei ole enää niin pimeitä. Kohta on lämmin taas. Sekä kesä.
Odotan kesää kovasti. Kyllä se sieltä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.