IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kiva hammaslääkäri lasku!Perjantai 06.03.2020 07:22

Mä sain nyt eilen sen hammaslääkäri laskun. 67 euroa! Hampaan paikkaamisesta. Huhhuh. Mutta onneksi mä saan loppu kuusta sen takuueläkkeen niin niillä rahoilla pystyn maksamaan sen laskun pois.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Tehtiin kavereiden kanssa ruokaa ja hyvää pizzaa tuli. Parin viikon päästä me tehdään taas ruokaa yhdessä. Tänään olen lähdössä viikonlopuksi vanhempien luokse.
Mukavaa taas mennä sinne pitkästä aikaan. Äidillä on ollut mua vähän ikävä. Päästää kunnolla juttelemaan niitä näitä. Huomenna illalla me saunotaan. Ostan pari siideriä sauna juomaksi. Sitten mulla on coca colaa. Herkuttelen viikonloppuna pizzalla ja suklaalla. Ihanaa taas herkutella. En ole herkutellut taas viikkoon. Pidän siitä aina kiinni etten viikolla herkuttele yhtään. Pystyn siihen hyvin. Viikonloppuisin aina sitten herkuttelen. Eikä se vaikuta mun painoon yhtään. Paino pysyy samana. Mulla on aika nopea aineenvaihdunta. Mikä on vaan hyvä.
Näen vielä tänään aamupäivällä kaverit. Kiva vielä nähdä niitä ennen kun lähden. Näen sitten ne taas ensi viikolla. Olen siitä todella onnellinen että mulla on aivan ihanat kaverit. Niihin voi aina luottaa.
Sekä ovat tukena jos on vaikeaa. Mä taas tuen sitten niitä jos niillä on vaikeaa. Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamukahvit on taas juotu. Nyt olen hereillä. Tästä tulee hyvä perjantai päivä.
Olen lähdössä iltapäivällä. Isä tulee hakemaan mut. Käyn kaupan kautta. Ostan ne juomat ja herkut. Rahaa on taas tullut kelalta tänään. Pystyy hyvin nyt vähän tuhlaamaan herkkuihin.
Uskon että viikonloppu menee hyvin ilman rauhottavaa.
Nyt en yhtään ajattele ikäviä asioita. Vaan ajattelen hyviä juttuja.
Niin viikonloppu menee kivasti. Aijon ulkoilla paljon äidin kanssa.
Mutta. Nyt jatkuu pakkaaminen ja mun pitää alkaa tiskaamaan.
Laitan kunnon musiikit soimaan. Perjantai fiilis nyt päälle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.