IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kaipaan saunaa!Perjantai 27.03.2020 07:41

Kohta taas yksi viikko mennyt. Mun mielestä nämä pari viikkoa ovat menneet aika äkkiä. Kyllä tähän korona tilanteeseen alkaa tottua. Mä alan ainakin tottua. Nyt ei ole enää niin vaikeaa kun alussa. Menee vaan hetken ja päivän kerrallaan. En ole onneksi paniikissa. Mulla on aika rauhallinen olo. Kiitos mindfulness ja meditointi. Ne auttavat mua päivästä toiseen niin ja tottakai kaverit. Mulla ja parhaalla kaverilla oli hauska torstai ilta. Naurettiin paljon ja katsottiin salkkareita.
Tänään olen menossa taas illalla parhaan kaverin luokse viettämään iltaa. En ole ihan varma tuleeko salkkarit tänään. Eilinen salkkari jakson loppu yllätti mut täysin. En arvannut että joku kuolee. Nyt alkaa taas tapahtua salkkareissa. Pakko katsoa mitä seuraavaksi tapahtuu.
Kävin eilen kaupassa ja apteekissa. Oli karpalokapseleita vielä myynnissä. Ne ei sentään olleet loppuneet. Kaupassa mulla oli suojahanskat kädessä ja olin kaukana muista ihmisistä. Tuskin sain koronaa sieltä. Nyt en aijo mennä kauppaan taas vähään aikaan.
Ostin pari pakettia kahvia. Kahvi ei vähään aikaan lopu. Ostin herkkuja myös kaupasta. Suklaajäätelöä ja sipsiä. Litran ostin suklaajäätelöä.
Syön sitä tänään taas. Tosi hyvää. Nyt kun kesäkin tulee niin pitää syödä paljon jäätelöä. Kävin eilen illalla taas lenkillä. Teki tosi hyvää. Sai vähän happea. Kun tulin lenkiltä niin menin kuumaan suihkuun ja rentouduin sen jälkeen. Ei ahdistanut. Oli rauhallinen olo.
Kuuma suihku on yksi mun tavoista aina rentoutua.
Suosittelen. Aina lenkin tai salin jälkeen on ihanaa päästä suihkuun.
Saa nyt nähdä koska pääsee seuraavan kerran saunaan.
Siihen voi mennä aika pitkä aika. No sitten se on parasta kun sinne taas pääsee. Ostan saunajuomaksi siideriä.
Kaipaan kovasti saunaa. Tänään aamulla olen menossa lenkille taas.
Ulkona on taas ihana ilma. Pakko ulkoilla.
Mutta. Nautin tästä perjantai päivästä. Unohtaa sen koronan taas hetkeksi ja nauttia aikaa kavereiden kanssa.
Onneksi on kaverit! Mun tuki ja turva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.