IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tahtoisin päästä taas salille.Maanantai 23.03.2020 07:13

Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä millainen viikko on nyt sitten tulossa. Hiljaista on kun ei saa mennä mihinkään. Nyt tilanne on myöskin se, etten nyt näe poikaystävää moneen viikkoon koronan takia. Ikävä tulee mutta uskon että me selviämme tästä ja näemme taas. Päivä ja viikko kerrallaan. Onneksi voi aina soittaa toiselle. Sekä on videopuhelut. Onneski tämä ei ole ikuista. Olotila tällä hetkellä on ihan hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Alkaa jo tottua tähän koronatilanteeseen. Onneksi mua ei stressaa yhtään tämä tilanne.
Elää vaan tätä elämää. Tällä viikolla pitää varmaan käydä apteekissa.
Leponexia pitää hakea taas. Onneksi apteekit on sentään auki tämmöisenä aikana. Sekä ruokakaupat. Kaikki muut paikat ovat kiinni.
Heräsin tänään jo puoli seistemän. En enää saanut unta joten päätin nousta ylös. Kahvit on juotu. Mulla on tällä hetkellä ainakin 6 pakettia kahvia. Ihan varmuuden vuoksi. Tänään aijon kunnolla lenkkeillä. Mennään kaverin kanssa taas tässä aamulla lenkille ja sitten käyn vielä illalla lenkillä. Kävin eilenäkin pari kertaa ulkoilemassa. Aivan mahtava keli. Aurinko vaan paistaa. Onneksi se piristää mieltä paljon. Mua ainakin se piristää. Menen sitten ihan heti salille kun vaan pääsee.
Kaipaan salia paljon. Siellä sai kunnolla aina purettua paineita.
Sekä pystyi tekemään kunnon treenit. No kyllä sitä salille sitten pääsee jossain vaiheessa. Mutta ihan mukava päivä tulossa tänään.
Nyt en mieti yhtään koronaa vaan nautin tästä päivästä.
Ei ole mitään hätää. Onneksi mulla ja kavereilla on sentään hauskaa. Nauramme paljon. Nautimme elämästä kun vaan pystyy.
Onneksi tänään tulee taas salkkarit. En enää muista mihin kohtaan se jäi. Tänään se selviää. Niin ja lemmen viemää tulee myös tänään.
On katsottavaa taas tälle viikolle. Eilen katsoin animea pitkästä aikaan. Sain melkein katsottua yhden sarjan taas loppuun.
Muutama jakso jäi. Katson ne varmaan tänään. Sitten sen jälkeen alan katsomaan uutta sarjaa.
Onneksi netfixissä on paljon animea. Mitä voi katsoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.