IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Desucon peruttu.Tiistai 24.03.2020 07:34

Tiistai päivä. Kun mä heräsin tänään niin tää päivä tuntui jotenkin sunnuntailta. Alkaa jo olla päivistä ihan sekaisin. Eilen oli ihan mukava päivä. Vietin kavereiden kanssa aikaa. Kävin eilen pari kertaa lenkillä.
Tänään taas aijon mennä lenkille. Onneksi ulkoilu vähän piristää mieltä. Jaksaa olla sitten taas neljän seinän sisällä. Kaverin kanssa mennään nyt aamulla lenkille taas. Siitä on nyt tullut meille tapa. Käydään nyt varmaan joka aamu lenkillä. Ihan jees. Desucon tapahtuma on peruutettu. Ei tullut mitenkään yllätyksenä. Eilen kaveri laittoi viestiä siitä. No jos sitten ensi vuonna pääsee sinne taas. Nyt on ainakin koko tämä vuosi aikaa säästää rahaa sinne. Tuntuu kyllä oudolta kun ei pääse nyt desuconiin. Olen käynyt nyt desuconissa viiden vuoden ajan.
Ajattelin varmaan taas katsoa animea tänään. Katson nyt sen yhden sarjan loppuun. Muutama jakso on sitä vielä. Salkkarit yllätti mut eilen kyllä. En olisi uskonut pupusta! Pakko seurata salkkareita mitä seuraavaksi tapahtuu. Menee nyt todella jännäksi!
Jaoin eilen lääkkeet dosettiin niin mun ei tarvitse hakea muuta kun noita karpalokapseleita. Leponex lääkettä riittää vielä ensi viikolle.
Samoin masennuslääke. E-pillerit haen sitten taas ensi kuun alussa.
Onneksi mua ei ahdista yhtään. On aika rauhallinen ja hyvä olo.
Aina kun nukkuu kunnon yö unet niin jaksaa aika hyvin seuraavan päivän. Olen siitä onnellinen että nukun hyvin joka yö. Aina kun menen yhdeksältä nukkumaan niin mä nukahdan heti enkä edes herää yöllä. Nukun ainakin sen 9 tuntia. Eilen nukuin päikkärit.
Parisen tuntia nukuin mun sohvalla. Tänään mä koitan olla hereillä.
En nuku tänään päikkäreitä. Kohta voisin syödä puuroa. Olen alkanut syömään puuroa joka aamu. Tekee vaan hyvää ja pitää nälän poissa. Suosittelen! Nyt alan kuunnella vähän musiikkia.
Jotain hyvää musaa mistä tulee hyvä fiilis. Nyt unohdetaan korona taas. Ei kannata miettiä sitä yhtään. Elää nyt vaan tätä elämää.
Parhaansa mukaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.