IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Onneksi mindfulness auttaa :)Torstai 26.03.2020 07:28

Arki on nyt tosiaan muuttunut. No ei voi muuta kun nyt vaan elää hetki ja päivä kerrallaan. Tämä koronaepidemia on vasta alussa. Saattaa kestää ihan heinäkuuhun. Se on varma asia että mun ja kavereiden laivareissu peruuntuu heinäkuussa. No ehkä sitten taas ensi vuonna pääsee taas laivalle. En yllättynyt siitä että desucon peruuntui.
Jaksan nyt päivän kerrallaan mindfulnessin avulla. Mä kävin muutama vuosi sitten yhden mindfulness kurssin. Kannatti käydä niin nyt on jotenkin helpompaa elää tätä elämää. Siitä on suuri apu. Mua ei silleen stressaa yhtään. Sekin helpottaa elämää kun on oppinut elää hetki ja päivä kerrallaan. Keskittyy vaan tähän hetkeen eikä mieti huomista.
Olen myös oppinut meditointia. Teen sitäkin jatkuvasti. Sekin helpottaa ahdistusta. Kyllä me tästä kaikki selviämme. Nyt on kovat ajat.
Mutta se ei ole varmaan ikuista. Eilen mä sain taas itkettyä pitkästä aikaan. Sekin helpotti paljon mun oloa. Kaikki jännitys mikä mulla oli niin purkautui. En joutunut onneksi ottamaan rauhottavaa.
Sekin hetki oli aika lähellä että olisin ottanut sen. Mutta selvisin ilman.
Tänään on ohjelmassa siivoamista ja pitää käydä kaupassa.
Niin ja pyykinpesua. Näen kavereita taas tänään. Onneksi mun kaverit on mun naapureita. Ei asuta kaukana toisistamme.
Apteekissa pitää myös käydä tänään. Haen ne karpalokapselit jos niitä on vaan myynnissä. Ostan kaupasta samalla viikonloppu herkut. Sipsiä ja suklaata. Limua mulla on niin sitä ei tarvitse ostaa.
Laitan suojahanskat käteen kun menen kauppaan. Ei tule pöpöjä.
Mutta muiden ihmisten lähellä ei kannata olla. Pysyn niistä mahdollisimman kaukana. Ettei korona tartu.
Mutta. Nyt alkaa imurointi. Pyykit vien hetken päästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.