IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kunnon shoppailureissu kesällä :)Lauantai 21.03.2020 07:12

Viikonloppu. Ihanaa kun ei ole kiire minnekkään. Mä heräsin jo tänään puoli seitsemältä. En enää saanut unta. Joten päätin nousta ylös ja keittämään kahvia. Siitä tulikin mieleen että käyn aamulla nyt kaupassa. Saa samalla raitista ilmaa kun kävelen sinne. Tänään olen menossa kaverin kanssa lenkille iltapäivällä. Käytiin eilenäkin yhdessä lenkillä. Eilen oli aivan ihana auringon paiste. Tänään näyttää pilviseltä.
Ehkä se aurinko tulee sieltä taas jossain vaiheessa esiin.
Eilen ei tullut salkkareita! Ihan tyhmää! Todettiin parhaan kaverin kanssa että mitä helvettiä?! No ensi viikolla sitten taas se tulee.
Mä niin odotin että olisi eilen tullut. En enää kauheasti mieti enää tuota koronaa. Alkaa jo totutta tähän tilanteeseen.
Elää vaan tätä elämää normaalisti. Mä kävin eilen tokmannilla kuluttamassa aikaa. Vitsit siellä olisi ollut aivan ihana musta toppi myynnissä! Mutta päätin että nyt en shoppaile. Kesällä sitten. Ostan kaikkea kivaa kesävaatetta! Ainakin ostan paljon erivärisiä toppeja ja ihania mekkoja. Sitten kun on todella lämmin päivä niin mekko vaan päälle. Mä rakastan käyttää kesällä mekkoja. Ne tuntuu niin kevyeltä päällä. Rahaa menee sitten varmaan paljon kesävaatteisiin mutta ei haittaa! Rahaa tulee joka kuukausi kelalta. Sitten mulla on vielä noi mun säästöt. Rahaa on paljon. Olen siitä todella iloinen että on rahaa.
Sekin piristää kivasti elämää. Raha tekee mut ihan totta iloiseksi.
Pystyy aina maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä nyt olen oppinut säästämään. Sitten on kivaa shoppailla jotain pientä kivaa.
Odotan että mä pääsen sinne cubus liikkeeseen. Siellä myydään aivan ihania erivärisiä toppeja. Sekä mekkoja. Aijon käydä myös shoppailemassa tuolla H&M liikkeessä. Sielläkin myydään kaikkea kivaa. Niin ja gina tricot liikkeessä pitää myös käydä.
Tulee kesällä ihan paras shoppailu reissu. Odotan innolla!
Rahaa menee mutta menkööt! Kesällä kuuluu shoppailla.
Ehkä ostan uudet bikinit. Jos mä löydän jotkut kivat niin ostan.
Edelliset bikinit ostin tokmannilta. Punaiset. Mä yritän tänä kesänä mennä uimaan. Sitten kun on kiva helle niin järveen vaan.
Saa nyt nähdä onko kesällä vieläkin sitten korona liikkeellä.
Mutta nyt sitä ei nyt kannata miettiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.