IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mökkireissu alkakoon.Maanantai 27.08.2018 06:47

Kaikki melkein pakattu mökki reissua varten. Olen aika innoissani tästä mökkireissusta. Ihanaa kun rakkaat kaverit lähtee myös sinne mökille mukaan. Pidetään hauskaa ja valvotaan myöhään.
Tunnin automatka mökille. Sinne mökille lähtee kaikki asukkaat ja muutama ohjaaja. Ohjaajat järjesti tämän mökkireissun.
Mä heräsin jo kuudelta tänään ja aloin innoissani keittää aamukahvit. Nyt olen täysin hereillä. Me lähdetään siinä vähän ennen kahdeltatoista ja ollaan mökillä suunnilleen yhden aikoihin. Ihanaa pääsee saunaan illalla. Kaverit aikoo myös saunoa. Saunomme yhdessä. Kunnon löylyt heitetään ja paras kaveri menee ehkä tänään uimaan jos uskaltaa.
Tänään mä en näe lemmen viemää, emmerdalea enkä salkkareita. No ei se mitään koska mä voin katsoa ne jaksot myöhemmin mtv katsomosta huomenna. Nyt mä olen katsonut sieltä mtv katsomosta sitä Love iland Uk ohjelmaa. Kunnon draamaa siinä ohjelmassa.
Olen jäänyt siihen koukkuun. Katselin sitä tuossa lauantai iltana taas. Ai niin syksyllä alkaa se Love iland suomi versio. Sitä pitää todellakin alkaa katsoa. Olen kiinnostunut siitä. Se on vähän kuin Big brother.
Aijon katsoa ne jaksot sitten tuolta katsomosta. Ai niin Posse alkaa myös kohta. Se on kyllä niin paras. Siinä saa nauraa kun katsoo sitä.
Duudsonit on ihania. Kävin eilen tokmannilla ostamassa vähän limua mäkkireissua varten. Ostin samalla uutta kynsilakkaa mikä makosi vaan pari euroa. Violetin väristä. Lakkaan kynnet tänään sillä värillä. Jos se on hyvää kynsilakkaa, niin aijon ostaa lisää niitä.
Eri värisiä. Siellä oli vaikka mitä ihania värejä.
Mutta. Kohta tarkistan onko kaikki pakattu. Mä otan pitkän takin mukaan sinne mökille. Jos me ollaan illalla vielä ulkona niin voin laittaa sen takin päälle niin ei tule kylmä.
Meillä on varmasti hyvät ruoat siellä mökillä. Aijon nauttia siitä syömisestä mökillä hyvässä seurassa. Ihanaa vaihtaa hetkeksi maisemaa pariksi päiväksi. Unohtaa arki hetkeksi.
Ollaan huomenna takaisin täällä jotain neljän aikoihin.
Aijon sitten levätä huomisen illan koska mulla alkaa taas työt keskiviikkona taas. Katselin eilen animea. Olen kohta taas saanut yhden sarjan katsottua. Alan kohta katsomaan taas uutta sarjaa.
Nyt musat soimaan ja alkaa fiilistelemään mökkireissua.
Tulee kiva reissu. En ole sitten pariin päivään tietokoneella.
Kirjoitan blogia sitten taas seuraavan kerran varmaan siinä keskiviikko aamuna. Ellen nuku pommiin.
Mutta nyt nautitaan elämästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.