IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään taas jalkapalloa.Tiistai 25.08.2020 07:15

Ollut hyvä aamu. Heräsin jo puoli seitsemän. Aamukahvit on juotu taas.
Mikä herättää mut joka aamu. Juon ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen mitään. Tykkään juoda kahvin aina mustana. Tänään on ohjelmassa pyykin pesua, ruoanlaittoa ja jalkapallopelit iltapäivällä. Kivaa päästä taas pelaamaan. Mä olen varmaan taas hyökkääjä.
Meillä on aika hyvä kenttä missä me pelataan. Pelaamme sen puolisen tuntia. Siinä ajassa saa juosta paljon. Onneksi mulla on todella hyvä kunto. Jaksaa hyvin pelata. Ai niin aamulenkille olen taas menossa tänään. Menen pururadalle kävelemään. Se on hyvä aamulenkki.
Saa kunnolla raitista ilmaa. Sitten kun tulen lenkiltä niin alan tekemään melkein heti ruokaa. Tänään en näe parasta kaveria. Mutta huomenna taas näemme. Joudun katsomaan salkkarit yksin. Se jäi taas aika jännään kohtaan. Pakko taas katsoa tänään. Niin ja rantabaari sarja on myös menossa mielenkiintoiseen suuntaan. Sekin pitää katsoa.
Huomasin kun jaoin lääkkeitä dosettiin että mun pitää hakea tosiaan leponexia ja karpalokapseleita. Tällä viikolla haen leponexit ja sitten alku kuusta käyn hakemassa noita karpalokapseleita. Sitten niitä on taas. Olo on aika hyvä nyt. Uskon että tästä on tulossa hyvä päivä.
Saa taas liikuntaa tälle päivälle. Mikä tekee mun mielelle ja kropalle todella hyvää. Voin sanoa että liikunta auttaa aika paljon.
Mua se auttaa. Etenkin jos mua alkaa vituttaa tai ahdistaa, niin lähden vaikka lenkille tai salille. Purkamaan paineita.
Sitten kun olen hikoillut sen puolisen tunnin tai tunnin, niin voin sanoa että olo on silloin paljon parempi. Saa myös hyvin nukuttua seuraavan yön. Sitten kun herää aamulla niin on pirteä.
Liikunta auttaa todella paljon mua elämässä. Paino pysyy hyvänä kun liikkuu ja syö terveellisesti. Mulla se vaan toimii.
Olen päässyt nyt normaalipainoon. Mistä olen todella tyytyväinen.
Odotan jo kovasti salille pääsyä. Syyskuussa aloitan. Pari kertaa viikossa. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Niin ja alan tiskaamaan. Pyykit vien jossain kohtaa. Kun tulee hyvä hetki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.