IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vettä sataa.Sunnuntai 30.08.2020 07:20

Viikonloppu taas kohta vietetty. Hyvin on mennyt. Alan olla taas oma itseni. Uskon että jaksan taas ensi viikon. Pääsee sitten ensi viikon viikonloppuna taas poikaystävän luokse. Voin sanoa että on ollut kova ikävä sitä. Ollaan nyt soiteltu. Meillä menee todella hyvin. Olen siitä todella onnellinen. Tänään näyttää olevan sateinen päivä. Katsoo pystyykö lähteä lenkille tässä aamulla. Eilen kävelin aamulla tunnin lenkin. Teki tosi hyvää. Kohta vaihtuu kuukausi. Syyskuu alkaa. Sekä kohta alkaa big brother! Viikon päästä. Saa nähdä millaisia ihmisiä sinne taloon sitten menee. Heräsin tänään vähän ennen seitsemää.
Nyt olen täysn hereillä. Kiitos aamukahvin joka herättää mut joka aamu. Keitän aina aamuisin todella vahvaa kahvia. Juon sen aina mustana. On mun mielestä hyvää. Ahdistusta ei ole nyt onneksi ollut.
Hyvin menee taas. Huomasin myös sen kun olin todella väsynyt ja ahdistunut, niin ei tullut yhtään harhoja. Mikä on hyvä juttu. Yleensä ne harhat tulee silloin mulle kun olen ahdistunut. Ennen niitä aina tuli.
Hyvä että nyt selvisin ilman niitä. Huomenna jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mitä pitää taas hakea on leponex.
Masennuslääkkeitä mulla on vaikka kuinka paljon. Ne ei ihan heti lopu.
Tänään katson taas netflixiä ajan kuluksi. Sekä varmaan nukun päikkärit. Eilen mä nukuin päikkärit. Teki ihan hyvää. Nyt nauttimaan siitä ettei tänään ole mikään kiire minnekkään. Käyn lenkillä kun sää sallii ja sitten vaan olen. Innolla aloitan sitten ensi viikon. Nyt kun on voimia taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.