IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jalkapalloa taas tänään.Tiistai 27.09.2022 06:01

Eilenä mulla oli itkupotkuraivari päivä. Illalla se tuli niin sai taas pahan olon pihalle mikä oli kertynyt. Nyt on kevyempi olo. Itkeminen helpottaa aina mun oloa. Itken jos itkettää. Loppuilta meni sitten salkkareita katsellen ja sen jälkeen menin nukkumaan. Hyvin nukuin viime yön ja heräsin juuri. Salitreenit oli eilenä ja se teki vaan hyvää. Tänään meillä on jalkapallopelit iltapäivällä koska on luvattu hyvää säätä. Kivaa mennä peleihin. Saa nähdä millaiset on joukkueet ja kuka voittaa tänään. Aijon taas olla alkuun hyökkääjä ja loppuajan puolustaja. Pitää pukea lämpöistä päälle jos tulee kylmä kentällä. Vissiin on vaan 10 astetta lämmintä aijon laittaa takin päälle ja sen alle vaikka joku huppari. Hyvä on tuo mun uusi kahvinkeitin. Keittää hyvät kahvit ja on varmaan hienoin kahvinkeitin mikä mulla on koskaan ollut. Tykkään myös siitä kun se on tuommoinen pieni ei vie tilaa kauheasti. Olen big brotherissa pari jaksoa jäljessä.
Olen silleen ihan mukana että tiedän että Kirsi lähti talosta. Yllätyin että se lähti mutta ihan hyvä vaan koska en enää tykännyt siitä. Alkuun mä tykkäsin siitä. Olen iloinen että Sofia ja Nabaz ovat talossa vielä ja Miikka.
Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Pitää tarkistaa kohta rahatilanne paljon mulla on tilillä rahaa. No onneksi rahaa tulee taas kun kuu vaihtuu.
En ole vielä käynyt apteekissa pitäisi hakea sitä masennuslääkettä teen silleen että menen loppuviikosta apteekkiin. Kävin eilenä verikokeissa niin ajat oli jotain 10 minuuttia myöhässä. No se ei haitannut koska mulla ei ollut mikään kiire. Menin kävellen verikokeisiin koska oli aivan ihana ilma. Siinä tuli tehtyä lenkki samalla. Tänään aamulenkille olen menossa tuonne pururadalle. Uskon että tästä tulee mukava päivä liikuntaa on vaan tänään ohjelmassa mikä tekee hyvää. Nyt otan aamulääkkeet ja musat soimaan. Alan kohta tiskaamaan. Pesen samalla tuon kahvipannun niin on sitten taas puhdas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.