IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt on hyvä uusi kahvinkeitin. :)Maanantai 26.09.2022 05:02

Oli mukava viikonloppu vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan ja vaihtamaan maisemaa mikä teki hyvää. Unohtui pariksi päiväksi huolet ja murheet. Nyt on hyvä fiilis niin kivaa aloittaa uusi viikko. Sain hyvin levättyä viikonloppuna nukuin pitkään ja päikkäreitä. Pääsi myös kunnon puusaunaan mikä myös piristi paljon mieltä. Mulla on nyt vähän lyhyemmät hiukset äiti leikkasi niitä vähän. Kyllästyin pitkiin hiuksiin ja niihin alkoi tulla jo takkuja. Nyt kun on vähän lyhyemmät niin helpompi hoitaa taas. Saan ne vielä ponihännälle tykkään nyt tästä mun tukasta.
Mulle sopii myös lyhyemmät hiukset. Aijon varmaan jossain vaiheessa värjätä nämä vielä. Sain nyt vanhemmilta sen uuden kahvinkeittimen. Merkki on OBH Nordica. Se on semmoinen mini kahvinkeitin hyvät aamukahvit tuli kun keitin äsken. Katsoin netistä paljon tuo kahvinkeitin maksoi niin 50 euroa kallis mutta hyvä. Uskon että se kestää sen pari vuotta. Tänään mulla on verikokeet puoli yhdeltä. Piikille taas niin saa hakea leponexia. Menen varmaan taas pyörällä niin sillä pääsee nopeasti.
Tänään pitäisi paistaa aurinko. Eilenä oli aivan ihana ilma kävin lenkillä.
Kiva syys sää on ollut mutta varmaan kohta alkaa nuo vesisateet. Nyt on pakko nauttia vielä auringosta kun pystyy ja lämmöstä. Päätin jo herätä vähän ennen neljää. En saanut enää unta niin aloin keittämään aamukahvia. Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin masennuslääkettä pitää hakea tällä viikolla. Pitää muuten kohta tarkistaa paljon on leponexia vielä sitäkin pitää varmaan kohta hakea. Rauhoittavia lääkkeitä on kokonainen paketti en ole joutunut onneksi yhtään syömään niitä. Mä en enää edes muista koska olen syönyt viimeksi rauhoittavia siitä on todella pitkä aika. Tänään on salitreenit illalla. Hyvällä fiiliksellä olen menossa taas. Kroppa taas jaksaa kun olen levännyt koko viikonlopun. Nyt on ollut todella hyvä etten ole juonut alkoholia. Aijon seuraavat pari viikkoa olla juomatta taas. Huomaa että on paljon parempi olo kun ei juo eikä mun ole yhtään tehnyt mieli sekin on plussaa. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan. Pyykkiä pitää myös pestä jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.