IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt mulla on se David huppari. :)Tiistai 20.09.2022 05:52

Kävin eilenä tokmannilla ostamassa sen Davidin harmaan hupparin. Mulla kävi tuuri että se oli alennuksessa ja maksoi vaan 31 euroa. Oikea hinta olisi ollut 40 euroa. Siinä hupparissa on heino ruusu kuviointi mistä mä tykkäsin todella paljon. Se on pitkä huppari polviin asti. Luulen että siitä on tulossa nyt mun lempivaate päätin myös sen että nyt en aijo shoppailla hetkeen taas uskon että tuo huppari tuo mulle iloa pitkäksi ajaksi. Eilenä oli hyvät treenit salilla. Tänään lenkkeilyä ja huomenna taas salille. On innostusta liikkua ja se tekee niin hyvää. Olo on ollut ok ei ole ahdistanut pahasti. Eilenä ennen kun menin nukkumaan niin tuli itku. Se vaan helpotti taas mun oloa koska en ole itkenyt pitkään aikaan. Sai taas kaiken pahan olon pihalle. Tunteet oli jotenkin pinnassa nyt on kevyempi olo. Tänään pitää käydä kaupassa. Menen tässä aamusta olen tehnyt kauppalapun valmiiksi. Menen tuolla mun sähköpotkulaudalla latasin sen eilenä. En ole vielä kerennyt katsomaan salkkareita niin tänään katson eilisen jakson ja tämän päivän jakson. Ulla vissiin on tullut takaisin?
Se pitää nähdä se on yksi mun lempi salkkarit hahmo. En ole vielä katsonut uutta bb jaksoa mikä tuli eilenä niin katson sen varmaan tänään.
Tänään pitää soittaa parhaalle kaverille ja kysellä miten sillä menee. En ole kuullut siitä viikkoon mitään toivon että sillä on kaikki hyvin.
Ensi kuussa vietetään sitten parhaan kaverin synttäreitä. Pitää ostaa joku kiva synttärilahja. Varmaan löydän sen lahjan tuolta tokmannilta siellä on vaikka mitä. Käyn heti alkukuusta ostamassa sen kun tulee taas rahaa. Joku kiva synttärikortti pitää myös löytää. Suklaata pitää ehdottomasti ostaa siihen lahjaan. Nyt otan aamulääkkeet ja tiskaan.
Onneksi aamukahvi herätti niin nyt olen ihan hereillä. Uskon että tulee mukava päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.