IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Olen big brotherissa ihan mukana.Maanantai 19.09.2022 05:05

Eilenä oli todella väsynyt olo ja mä nukuin melkein koko päivän. Menin eilenä aamulla koneelle, kirjoitin blogin sitten vaan totesin että menen takaisin nukkumaan. Heräsin yhdeksältä, söin aamupalan, sitten lähdin lenkille, lenkin jälkeen takaisin nukkumaan niin nukuin johonkin puoli kahteen asti. No ainakin olen saanut nyt hyvin levättyä niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Ei onneksi ahdista yhtään uskon että tulee tänään mukava päivä. Kohta taas jaan viikonlääkkeet dosettiin. Mun pitää kohta hakea lisää masennuslääkettä alkaa pikkuhiljaa loppumaan. Onneksi saan sitä sitten kolmeksi kuukaudeksi niin ei ihan heti tarvitse hakea sitä lääkettä.
Eilenä mä sain katsottua kaikki bb jaksot mitä oli tullut ja yllätyin siitä että Jerry lähti talosta. No ihan sama mulle koska se ei ollut mun suosikki asukas. Olen kyllä myös siitä ihmeissäni että Tuula on vielä talossa. Pakko sanoa että mä en tykkää siitä. Saisi sekin kyllä lähteä. Mä olin ihan varma että Tuula olisi ollut ekoja asukkaita ketä lähtee talosta. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu big brotherissa innolla aijon katsoa.
Tänään on taas salitreenit illalla. Ihan hyvä koska olen ollut koko viikonlopun sohvalla pääsee taas kunnolla tänään liikkeelle. Tekee lihaksille vaan hyvää ja mielelle kun pääsee salille. Teen semmoiset treenit tänään että hiki tulee. Tänään pitäisi pestä pyykkiä koska sitä on kertynyt.
Pesen kun tulee hyvä hetki. Pitää nyt katsoa kun rahaa tulee tällä viikolla niin saisi ostettua sen uuden kahvinkeittimen. Jos en pysty ostamaan sitä vielä tässä kuussa niin sitten ensi kuussa viimeistään.
Se on nyt mun seuraava ostos. Saa sitten kuumaa kahvia keittettyä taas. Nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja otan aamulääkkeet.
Kerään nyt kaikki vaatteet valmiiksi mitä pitää pestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.