IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pitkästä aikaan vanhempien luokse. :)Perjantai 23.09.2022 05:16

Olen tänä viikonloppuna menossa vanhempien luokse. Olin viimeksi vanhempien luona juhannuksena siitä on jo muutama kuukausi. Ihan kivaa mennä niin varmasti tulee hyvä ja mukava viikonloppu. Maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tosiaan viikko on mennyt vähän väsyneellä fiiliksellä mutta ei ole ahdistanut onneksi. Saa nähdä millainen viikko on ensi viikolla. Verikokeet on mulla maanantaina taas pitää mennä niin saa haettua sitten taas leponexia. Ensi viikolla mun pitää hakea lisää masennuslääkettä ja kohta myös leponexia. Sain maksettua kaikki loput laskut ja tilille jäi vielä sen verran rahaa niin pärjää loppukuun.
Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot mitä on tullut pakko sanoa että jännäksi menee se kausi. Nyt sinne meni taas pari uutta asukasta. En enää pysy mukana kun sinne menee koko ajan uutta porukkaa. Saa nähdä kuka lähtee sunnuntaina sitten talosta mä toivon että Tuula lähtisi.
Mä olen alkanut tykätä Miikasta nyt sekin on mun suosikki asukas.
Tänään pitää katsoa tämän viikon vika salkkarit jakso. Pystyn sen hyvin katsomaan mun tabletilla mtv palvelusta. Mulla on matkanetti tuossa mun tabletissa se on kätevä. Pitää laittaa kohta se tabletti lataukseen niin on sitten akku täynnä siinä. Sähköpotkulaudan laitan myös kohta lataukseen.
Nyt en ole juonut alkoholia pariin viikkoon ja se on vaan hyvä. Aijon jatkaa edelleen etten juo. Mun ei ole onneksi yhtään tehnyt mieli alkoholia. Mulla tuli siitä viimeksi niin huono olo kun olin juonut.
Alkoi masentaa ja ahdistaa aika paljon. Nyt mä vaan haluan että mulla on hyvä olo en yhtään halua mitään masennusta. Juon nyt vaan kahvia, teetä, vettä ja limua. Siinä myös säästää rahaa kun ei osta alkoholia.
Varmaan juon sitten kun vietetään parhaan kaverin synttäreitä.
Aijon sinne asti olla juomatta. Kun rahaa tulee alkukuusta niin lähden etsimään parhaalle kaverille synttärilahjaa. Löydän sen ihan varmasti tokmannilta. Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia mistä tulee hyvä fiilis. Olen lähdössä iltapäivällä kun vanhemmat tulevat hakemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.