IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilenä oli mukava päivä. Kävin eilenä apteekissa niin nyt on taas masennuslääkettä kolmeksi kuukaudeksi seuraava lääke mitä mun pitää sitten hakea on leponex. Olin salilla eilenä treenaamassa niin hyvät treenit oli hiki tuli ja hyvä onnistunut olo. Ensi viikon maanantaina sitten taas salille. Tänään aijon mennä lenkille ellei sada ihan kaatamalla vettä.
Eilenä paistoi taas aurinko mikä piristi mun mieltä paljon. Oli mukavaa ajella sähköpotkulaudalla. Aijon tänään ajella sillä taas kun menen kauppaan. Olo on tällä hetkellä ok. Ei ole nyt yhtään onneksi ahdistanut ja se on hyvä viikko mennyt tähän asti hyvin. Lääkkeet auttavat myös paljon noihin mun olotiloihin. Masennuslääke on mulle samalla semmoinen ahdistus lääke. Se on aina hyvä ottaa aamulla niin aamuisin mua ei sitten pahasti ahdista. Leponex lääke on silleen hyvä kun sen ottaa illalla niin se rauhoittaa ja on samalla hyvä unilääke. Olen syönyt lääkkeitä 14 vuotiaasta asti. Sain silloin sen ikäisenä ekan masennuslääkkeen. 17 vuotiaana aloin syömään leponexia. Aijon syödä lääkkeitä elämäni loppuun saakka. Olen aikoja sitten hyväksynyt sen että syön lääkkeitä.
Niistä on niin iso apu että niiden avulla pystyy elämään jotenkin tätä elämää. Tänään on siivouspäivä ja pitää pestä pyykkiä. Siivoan tämän aamun niin loppupäivän voi ottaa rennosti. Aijon katsoa taas tänään big brotheria eteenpäin olen pari jaksoa jäljessä. Salkkareita olen katsonut joka päivä siinä olen ihan mukana. Odotan jo koska saan seuraavan verikoe ajan se on sitten lokakuussa. Nopeasti tää syyskuu on mennyt.
Nyt otan aamulääkkeet ja alan siivota pyykit vien hetken päästä.
Se on hyvä ettei ole mikään kiire niin saa rauhassa tehdä nuo siivoukset ja hoitaa pyykit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.