IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nyt voi ottaa rennosti! :)Perjantai 30.09.2022 05:46

Vihdoinkin alkaa taas viikonloppu. Parasta on se viikonlopussa että mulla ei ole mihinkään kiire voi vaan olla. Aijon viikonloppuna lenkkeillä, nukkua päikkäreitä, katsoa sarjoja ja ohjelmia, herkutella..kaikkea rentoa ja mukavaa. Kävin jo eilenä tokmannilla ja lidlissä niin kaupoille ei tarvitse lähteä sitten viikonloppuna. Ostin tokmannilta suklaata, pähkinöitä ja limua. Löysin myös tokmannilta hienoi vaaleanpunaiset karvaiset crocs kengät ne oli niin ihanat maksoi vaan 12 euroa. Kiva löytö taas tokmannilta. Olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä nyt pitää taas nauttia tästä olosta kun vaan pystyy. Voin sanoa että tää on ollut paljon parempi viikko kun viime viikko. Olen tällä viikolla ollut paljon pirteämpi ja se on hyvä.
Mä en tiedä että mikä ihme väsytti mua viime viikolla? No selvisin siitä.
Pääsin eilenä lenkille ei satanut vettä oli ihan kiva ilma ulkona. Menen tänään taas lenkille iltapäivällä jos on hyvä sää. Mulla on nyt koko viikonloppu aikaa katsoa kaikki bb jaksot sain eilenä katsottua yhden jakson. Huomasin että mtv palveluun oli tullut uusi kausi Love Island USA.
Ajattelin sitä alkaa katsomaan. Olen alkanut tykkäämään siitä ohjelmasta.
Saa hyvin ajan kulumaan kun katsoo sitä. Saa nähdä mitä tapahtuu tänään salkkareissa. Se eilinen jakso oli huvittava kun Gunnar ja Salla joivat ja päätyivät sänkyyn. Vitsit mä vaan nauroin sen jakson lopussa
oli niin hauska kohtaus. Nyt otan aamulääkkeet, musat soimaan ja tiskaan. Perjantai fiilis päälle hyvää viikonloppua kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.