IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Parhaan kaverin synttärit lähestyy. :)Keskiviikko 28.09.2022 04:56

Huomasin tuossa eilenä että olo on paljon pirteämpi mitä viime viikolla se on vaan hyvä asia. Pakko sanoa että tämä viikko on ollut paljon parempi kun viime viikko. Nyt olen taas oma iloinen itseni eikä ole ahdistanut enää sen maanantai illan jälkeen. Se itkupotkuraivari myös helpotti tosi paljon mun oloa. Oli ihan kivat jalkapallopelit pelattiin eka miehet vastaan naiset ja sitten loppuaika sekajoukkueena. Sain nyt tehtyä vaan yhden maalin no ensi kerralla yritän tehdä taas enemmän. Oli kiva ilma ulkona kun pelattiin aurinko lämmitti aika kivasti niin ei tarvinnut ihan kauheasti laittaa vaatetta päälle. Tänään taas illalla salitreenit innolla olen sinne menossa.
Nyt taas vaan isoilla painoilla niin tekee lihaksille hyvää sekä mielelle. Tänään mun pitää käydä siellä apteekissa hakemassa ne masennuslääkkeet ja käyn samalla kaupassa ostamassa lisää hunajaa
niin saa sitä laitettua teen sekaan. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Suunniteltiin että vietetään sen synttäreitä sitten ensi viikolla. Menen sen luokse yöksi ja vietetään iltaa. Pitää ensi viikolla sitten mennä etsimään lahjaa sille tokmannilta. Ostan siihen lahjaan ainakin suklaata ja kahvipaketin. Paras kaveri rakastaa kahvia niin ostan sille vaikka kulta katriinaa. Se on tosi hyvää kahvia mun suosikki kahvi myös.
Olen taas vähän big brotherissa jäljessä mutta saan kyllä katsottua taas kaikki jaksot jossain vaiheessa viimeistään viikonloppuna. Salkkareita olen katsonut joka päivä nyt siinäkin on alkanut tapahtumaan kun se Mira karkasi sen vauvan kanssa. Mua kiinnostaa kuka haki ne autolla eilisessä jaksossa? Se selviää kyllä jossain vaiheessa. Mä olen iloinen tuosta mun uudesta kahvinkeittimestä. Pieni ja kätevä. Sanoin äidille että hyvän kahvinkeittimen olivat hankkineet mulle. Uskon että se kestää pari vuotta ainakin. Nyt otan aamulääkkeet, vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn ja alan kuunnella hyvää musiikkia pitää tiskata myös. Tästä tulee hyvä päivä. Toivon että aurinko paistaa taas tänään se piristää aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.